Scopter, Cerghi și Nemeș vă invită sâmbătă la dans

Scopter, rezidentul nostru, alături de Cerghi și Nemeș, vor electriza noaptea de sâmbătă în clubul AVi, începând cu ora 23.00.

Ne-am obișnuit ca Scopter să facă atmosferă și să ne țină pe ringul de dans ore întregi, fără oprire. Petrecerile cu el la pupitru sunt veritabile lecții de cultură muzicală, iar publicul prezent în AVi are parte întotdeauna de vibrații pozitive și energie datorită celor doi. Pornind de la ideea asta, rezidenții noștri au decis să facă echipă cu Cerghi și Nemeș, de la 180, pentru o noapte plină cu techno, house și minimale de excepție. Ingredientele perfecte pentru o noapte albă de pomină.

Pentru că se apropie vara și ne pregătim ușor, dar sigur, să schimbăm locația eventurilor AVimag (ne vedem la Foto in curând!), v-am pregătit câteva surprize menite să vă aducă sâmbetul pe buze.

Începem șirul surprizelor pentru fanii muzicii electronice cu Vis A Vis, piesa recent inclusă pe compilația Dinsubsol Românesc Vol III, și, spunem noi, care face cu adevărat cinste tuturor celor ce apreciază producțiile autohtone de muzică electronică, indiferent de gen.

E important să ne susținem artiștii locali și să le prețuim munca, iar atunci când rezultatul final este o bijuterie, precum Vis A Vis, nu putem decât să ne mândrim cu artiștii susținuți, fie și prin simpla participare la eventurile la al căror pupitru se află aceștia. Felicitări, iON!

Am deviat puțin, dar, cum spuneam mai devreme, vorbim despre un șir de surprize, deci nu ne oprim aici. Dacă vreți să vă bucurați de muzica lui Cerghi, Nemeș ori Scopter, vă recomandăm să vă grăbiți sâmbătă să ajungeți la AVi. Pentru a-i cinsti cum se cuvine pe toți cei care ne-au susținut prin simpla lor prezență la evenimentele organizate în AVi în acest an, le-am pregătit o surpriză de proporții.

Astfel, accesul publicului este gratuit până la ora 1.00, așadar sfatul nostru e să vă grăbiți pentru a ajunge la petrecere 🙂 Cei ce vor veni la AVi după ora menționată vor plăti 15 lei.

►Acest eveniment este limitat la 80 de persoane, în concordanță cu normele I.S.U.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

►Clubul AVi își rezervă dreptul de a-și selecta propria clientelă.

 

https://soundcloud.com/cerghi/cerghi-meandrele

 

Rate this post

Leave a comment