Sărbătorim Centenarul la AVi! Petrecem intens cu Paul K și Macarie!

1 Decembrie e o zi specială. Sărbătorim Centenarul așa cum se cuvine, cu talente din zona Ardealului, atent selectate, ca să trezească până și cele mai latente energii. Nu ne interesează politica pe noi, ci istoria, iar party-ul de 1 Decembrie va intra cu siguranță în istoria clubului AVi!

Paul K și Macarie vor face echipă în spatele pupitrului celui mai important club din Târgu-Mureș în noaptea de sâmbătă, 1 Decembrie, începând cu ora 23:00. Nu vom ”încinge hora mare”, ci vom încinge dancefloor-ul cu mișcări echilibrate și pași repezi, pe ritmuri alese de techno, house și minimal, ăsta fiind modul de petrecere care ne place, cu siguranță, cel mai tare.

Ne bucură nespus revederea cu cei doi artiști ai mixerului, Paul K fiind responsabil de-a lungul timpului cu unele dintre cele mai reușite party-uri, atât la AVi, cât și – nu uităm – la Privo Terrace, unde ne-am bucurat nu doar de muzică bună, ci și de o priveliște pe cinste.

Paul K este un DJ cu ștate vechi, recunoscut pe toate planurile, apreciat la unison de fanii muzicii electronice underground.

Ani întregi de petreceri alături de nume consacrate ale industriei, precum Paco Osuna, DeWalta, Bill Patrick, Neverdogs, Nastia, Stefan Biniak, Margaret Dygas, Seedee, Arapu, Cap Herodot, Lizz, Vlada, asta ca să enumerăm doar câteva dintre ele, se reflectă în stilul lui Paul K, care simte vibe-ul mulțimii ca nimeni altul și știe mereu ce să le ofere fanilor pentru ca aceștia să nu părăsească ringul de dans.

Despre Macarie nu putem spune altceva decât că este unul dintre copiii noștri de suflet, un producător cu un real talent, un DJ ce nu ratează delivery-ul și încântă mereu publicul.

Ne-am bucurat de-a lungul timpului de toate party-urile la care a luat parte și putem concluziona, fără teamă că greșim, că prezența sa la pupitru e garanția nescrisă a unui event încununat cu succes.

Ne pregătim, așadar, de dans cu doi dintre cei mai apreciați artiști de către publicul din AVi, sâmbătă, chiar de Ziua României!

Vom reveni cu detalii în zilele următoare, cert e că vă invităm să vă arătați disponibilitatea pentru party-ul de sâmbătă pe eventul de Facebook, aici.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/dbh-music/toolwaxx005-unknown-artist-toolwaxx-5

Rate this post

Leave a comment