Sărbătorește Paștele la AVi, pe ritmuri de techno, cu Ada Kaleh și iON!

Nici că se putea să găsim un artist mai potrivit pentru sărbătoarea muzicii programată sâmbătă noapte, la AVi! Ada Kaleh revine în clubul nostru după o pauză mult prea lungă, pauză pentru care se va revanșa așa cum știe el cel mai bine!

Cine îi va fi alături la pupitru? iON, rezidentul nostru, cu care Ada Kaleh a făcut show de fiecare dată, indiferent dacă s-a întâmplat la AVi sau la Uzina Foto.

https://soundcloud.com/adakalehromania/a-ada-kaleh-venere-pribegind-inspre-ziua?in=adakalehromania/sets/ada-kaleh-venere-pribegind-ep

Ultimul produs discografic marca Ada Kaleh este EP-ul intitulat “Venere pribegind”, care spune povestea Venerei (Venus) și a odiseei ei veșnice în jurul Soarelui.

Discul are 2 piese, Venere pribegind (între ziuă), respectiv Venere pribegind (înspre noapte), ambele fiind dovada vie a spiritului ludic și meditativ pe care Ada Kaleh reușește cu măiestrie să-l impună ca stil.

Albumul poate fi comandat de pe majoritatea platformelor de muzică electronică, între care amintim deejay.de, decks.de sau phonicarecords.com.

https://soundcloud.com/adakalehromania/b-ada-kaleh-venere-pribegind?in=adakalehromania/sets/ada-kaleh-venere-pribegind-ep

Nu găsim alt mod mai plăcut pentru a intra în duminica Paștelui decât cu zâmbetul pe buze și pe ritmuri electronice, astfel că suntem conștienți că vom avea parte de un nou party cu casa închisă la AVi.

Ada Kaleh și iON vă așteaptă cu muzică bună și, desigur, cu acea atmosferă fabuloasă pe care fanii o crează la fiecare event marca Avimag.

Detalii legate de party-ul de sâmbătă noapte găsiți și pe eventul de Facebook, aici.

Biletele sunt disponibile în AVANS pe livetickets.ro, aici.

Prețul biletelor este de 55 de lei, dintre care 30 de lei reprezintă două tokenuri, consumația minimă la bar. În AVANS se achită strict prețul biletului pe livetickets.ro, urmând ca în noaptea evenimentului să achitați strict tokenurile.

Chiar dacă ne așteptăm ca biletele să se epuizeze rapid, în eventualitatea în care o parte dintre acestea să fie disponibile și în noaptea de sâmbătă, prețul lor va fi de 65 de lei, preț care include, normal, și cele două tokenuri pentru consumația la bar.

Vă recomandăm, totuși, să vă grăbiți în a vă achiziționa biletele, numărul acestora fiind limitat după normele impuse de ISU.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis! Accesul va fi permis numai până la ora 3:30, conform R.O.I. în vigoare.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment