Sărbătoarea muzicii e-n weekend la AVi! Dansăm cu caLLy, RQZ, Pa Lee, Addo, Lowkodi și Cojoc!

Puține lucruri ne aduc o bucurie mai mare decât aerul de primăvară și căldura razelor de soare, deloc timide în exprimare săptămâna asta. Parcă pentru a profita și mai bine de miracolul naturii, când totul în jurul nostru renaște, ne-am gândit să o punem de-un weekend pascal desăvârșit la AVi, cu muzică bună și o atmosferă de vis.

Pa Lee, RQZ, Cojoc, Addo, caLLy, Lowkodi… în ordine total aleatorie, acestea sunt numele celor care aduc primăvara la AVi.

Startul balului îl va da Cojoc în această seară, începând cu ora 20.00, când mureșeanul își va arăta măsura talentului la pupitrul AVi cu un nou Live Stream Avimag.

Ca de obicei în cazul serilor de joi, accesul membrilor comunității Avimag de pe Facebook va fi gratuit, însă nu vă faceți prea mari probleme în cazul în care nu veți reuși să ajungeți la AVi.

Și asta pentru că setul lui Cojoc va fi transmis live pe canalul de Youtube Avimag, precum și în comunitatea Avimag de pe Facebook, unde îl veți putea asculta și reasculta ori de câte ori veți avea ocazia. 

Vineri, de la ora 23.00, caLLy ne poftește la mișcare prepascală!

Pentru că e clar că ne așteaptă un weekend încărcat din punct de vedere caloric, avem nevoie de puțină înviorare și de ceva mai mult efort fizic, să mai ardem din grăsimi 🙂

Alături de DJ-ul originar din Craiova, dar stabilit la Londra, cine altcineva ar putea completa meniul muzical mai bine decât Addo?

Rezidentul nostru s-a întors cu forțe proaspete de la recent încheiata ediție a festivalului Snow Fest, unde i-a avut alături pe Livio&Roby, Pagal, Mihai Popoviciu, Coma, Golan, Grimus, Luna Amară, Macanache & The Putreds, Subcarpați, Șuie Paparude , Afo Freestyle Show, Celula de Criză, Firma, Jurjak, Les Elephants Bizarres, Nopame, Next Ex, Otherside, Pixels, Satellites.

Și ne-a confirmat că a fost o ediție excepțională, așadar suntem curioși ce ne va servi de la pupitrul său preferat. Detalii găsiți și pe event-ul de Facebook, aici.

Biletele costă 100 de lei, acestea incluzând consumația în valoare de 70 de lei și suportul evenimentului. Brățările se găsesc la intrarea în club/garderobă și vor putea fi achiziționate încă din această seară, cu ocazia Live Stream-ului pregătit de Cojoc. 

Nu ne oprim aici, pentru că e un weekend special și trebuie să-l cinstim cum se cuvine. Tocmai de aceea, Lowkodi, rezidentul Avi, urmează să facă pereche la pupitru cu Pa Lee și RQZ, într-una dintre cele mai interesante petreceri organizate anul acesta la AVi.

Rezidentul clubului Midi și al festivalului Mioritmic ajunge la AVi sâmbătă pentru a ne încânta cu muzica sa.

Clujeanul este o cunoștință mai veche de-a noastră și avem motive serioase de a ne bucura de prezența sa în clubul nostru. Nu va fi singur, întrucât bunul său tovarăș Pa Lee îl va completa cu brio întreaga noapte, spre deliciul fanilor care vor umple AVi-ul în noaptea de sâmbătă spre duminică.

De curând, RQZ se poate lăuda cu cea de-a cincea producție a EP-ului KS & Friends, lansat sub egida Trommel. Detalii găsiți aici, iar vinyl-ul poate fi achiziționat și de pe deejay.de.

Nouă ne-a plăcut enorm Abacus, suntem curioși dacă și vouă 🙂

https://soundcloud.com/trommelmusic/premiere-a1-rqz-abacus-mrksf005

Informații legate de petrecerea de sâmbătă găsiți, desigur, pe eventul de pe Facebook.

Cert e că vom petrece așa cum se cuvine în acest sfârșit de săptămână la AVi, iar faptul că primăvara și-a intrat, sperăm noi, definitiv în drepturi reprezintă un motiv în plus să ne mobilizăm pentru cele două party-uri organizate în clubul nostru.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment