Sâmbătă recucerim Uzina Foto! Ne relaxăm toată ziua în hamace!

Dacă te întreabă cineva unde se distrează mureșenii în weekend, răspunsul cel mai la îndemmână e ”la Uzina Foto, desigur!”, iar asta pentru că v-am pregătit unele dintre cele mai plăcute modalități de petrecere a timpului liber în spațiul verde, umbros și intim al fostei uzine de materiale fotografice din cartierul Unirii.

Sâmbătă va avea loc cea de-a doua ediție a Daytime Session-ului propus de Avimag pentru toți adepții muzicii techno din Târgu-Mureș și nu numai. Începem la amiază, cu relaxare în hamacele din curtea Uzinei.

Puteți veni cu hamacul propriu sau cu pături pentru o experiență relaxantă completă la umbră. Spre seară, vom dansa cât ne țin picioarele până aproape de miezul nopții. Va fi o zi cu soare și muzică marca Avimag, așadar ingredientele perfecte pentru o zi de neuitat!

Am fost ajutați de prietenii de la bălăngănel.ro, care ne-au pus la dispoziție hamacele lor cu suflet, comode, din materiale super rezistente, care oferă tot confortul de care avem nevoie atunci când privim cerul, bălăndănindu-ne în voie, cu techno de calitate în surdină. Loc este destul, curtea Uzinei a fost amenajată pentru a găzdui cât mai mulți oaspeți, avem loc pentru toată lumea la umbra batrânilor copaci.

De fondul muzical va fi responsabil grupul nostru de rezidenți, care, rând pe rând, vor umple curtea Uzinei Foto cu muzică electronică pe gustul nostru. Barul va fi plin doldora cu răcoritoare și băuturi alcoolice, iar dacă vă faceți griji în privința mâncării, mai ales că după atâta dans e normal să vi se facă foame, prietenii noștri de la Le Camion Delicieux vor fi prezenți în curtea Uzinei cu preparatele delicioase!

Detalii găsiți și pe event-ul de pe Facebook, aici. Evenimentul este dedicat membrilor comunității Avimag de pe Facebook. Accesul costă 10 lei, necesari susținerii evenimentului.

Să nu credeți că întrerupem tradiția Laboratoarelor de Techno! Dimpotrivă, însă acum aveți posibilitatea să veniți la joacă la Foto și pe timp de zi. 

Săptămâna viitoare, Vid, Addo, Nemes, Oana și gabriL își vor pune serios amprenta asupra sufletelor noastre în cadrul celui de-al zecelea Laborator de Techno organizat la Foto! Vineri, 27 Iulie, cu începere de la ora 20:00, are loc cel mai spectaculos party organizat în orașul nostru.

Detalii regăsiți pe event-ul de pe Facebook, aici, dar vom reveni și noi, pe avimag.net, cu informații utile. Cert e că Vid ne va dansa toată noaptea la Foto, ajutat de Addo, Oana, Nemeș și gabriL, iar emoțiile cresc pe măsură ce ne apropiem de LDT10.

Primele 100 de bilete costă 25 de lei, după care acestea vor costa 35 de lei. Acestea pot fi achiziționate doar online, pe livetickets.ro. În noaptea evenimentului, accesul la party va costa 40 de lei.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment