Sâmbătă ne relaxăm toată ziua la Foto în cadrul Avimag Daytime Session No. 3!

După un Laborator de Techno 10 senzațional, în care am dansat până am adormit în hamace, ne pregătim pentru o nouă porție de relaxare și destindere la Uzină.

Le mulțumim pe această cale tuturor celor câteva sute de mureșeni prezenți la party, ați fost senzaționali și abia așteptăm să ne revedem în curând. Vă spunem doar atât, un mic spoiler, numele de cod pentru următorul LDT va fi Cezar! Da, ACEL Cezar.

https://www.facebook.com/ociuproduction/videos/2082238625371618/?hc_ref=ARToKq_e5PA7rh6lsjvS29kvjdSdX3FUSsgGvZVqoI5zzXpFLtIRZnOMWCp5Yhqaduk

Știm deja cât de mult vă place să vă petreceți timpul alături de prieteni, în curtea Uzinei Foto, pentru că spațiul nostru nu e destinat exclusiv Laboratoarelor de Techno.

Tocmai pentru a profita mai bine de colțul verde din inima cartierului Unirii, vă promitem că vom dezvolta spațiul amenajat, îl vom îmbogăți cu noi și noi activități destinate vouă, membrilor comunității Avimag, urmând în viitorul apropiat ca Uzina Foto să devină un loc ideal pentru relaxare, joacă, distracție, cultură și, nu în ultimul rând, petreceri din ce în ce mai spectaculoase.

Dar luăm totul pas cu pas, înaintăm într-un ritm natural. Sâmbătă ne întoarcem la Foto pentru cel de-al treilea Daytime Avimag Event, în compania DJilor rezidenți ai celui mai important club mureșean, AVi.

Vă oferim detalii și pe event-ul de Facebook, aiciVom petrece clipe de neuitat cu muzică bună în fundal și în aer liber începând cu ora 12:00 și până seara târziu, aproape de miezul nopții.

Loc este destul, curtea Uzinei a fost amenajată pentru a găzdui cât mai mulți oaspeți, avem loc pentru toată lumea la umbra batrânilor copaci. 

Suportul evenimentului constă în 10 lei, la intrarea în curtea Uzinei.

Nu vă faceți griji în privința mâncării! După atâta dans, e normal să vi se facă foame. Pentru a ne ajuta în acest sens, cei de la Le Camion Delicieux vor fi prezenți în curtea Uzinei cu preparate delicioase!

►Clubul AVi și Uzina Foto sunt cu circuit închis, dedicate strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca Avimag echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Cerghi // #avimag #livestream @ #AVi

Publicată de avimⓐg .net pe Joi, 18 ianuarie 2018

Leave a comment