Sâmbătă ne dăm întâlnire în Laboratorul de Techno! Nu ai voie să lipsești!

A trecut aproape o lună de la cea mai recentă petrecere de muzică techno găzduită de fosta uzină Foto, așadar e normal să ne lipsească clipele minunate petrecute în spațiul industrial situat în chiar inima cartierului Unirii. Noaptea de 26 pe 27 octombrie va fi realmente un moment de sărbătoare pentru toți cei ce iubesc muzica electronică underground, indiferent de proveniență.

Sâmbătă serbăm majoratul edițiilor de LDT. Episodul al 18-lea al seriei Laboratorul de Techno va beneficia de un lineup senzațional, cum e și normal pentru o zi de sărbătoare.

Arapu ne va onora cu prezența după o (prea) lungă așteptare, iar surprizele nu încetează aici!

Addo va pune b2b cu Volk, iar Macarie va pune b2b cu Sonohat, în cea care se anunță deja că va fi cea mai tare petrecere a sezonului de toamnă organizată în orașul nostru.

Noaptea back2back-urilor, cum am numit-o noi, mai în glumă, mai în serios.

Dacă Macarie nu mai are nevoie de nicio prezentare, asemeni lui Addo, cei doi fiind unii dintre DJii noștri cu care ne mândrim și pe bună dreptate, Volk și Sonohat sunt cunoștințe mai vechi de-ale noastre, dar pe care nu i-am avut alături de ceva timp și am ales această ocazie cu totul specială în existența Laboratorului de Techno pentru a-i regăsi în spatele pupitrului.

Ca de obicei, regăsiți foarte multe informații legate de Laboratorul de Techno cu numărul 18 pe event-ul de Facebook, aici.

Biletele în avans au fost deja puse la dispoziția voastră pe livetickets.ro, aici.

Prețul unui bilet e de 40 de lei. În ziua de 26 octombrie, biletele vor costa 50 de lei, în limita stocului disponibil.

Ne vedem sâmbătă la dans, dragilor și dragelor!

Rate this post

Leave a comment