Sâmbătă la Privo! Panoramă peste Târgu-Mureș, soare cald, băuturi reci și techno marca Addo&Scopter

Colaborarea dintre Privo și Avimag nu doar că este una fructuoasă, dar aduce beneficii serioase fanilor muzicii techno din orașul nostru 🙂

După ce anul trecut Nu Zău și Paul K au deschis seria manifestărilor de acest tip la Privo, era normal să ne întoarcem la locul faptei cu ocazia zilei Avimag.net.

Sâmbătă vom aniversa un an de Avimag.net prin intermediul unui day time event alături de rezidenții noștri, Addo și Scopter, la Privo Terrace.

Nu ne temem că greșim atunci când afirmăm că va fi petrecerea cu cea mai impresionantă priveliște oferită participanților dintre toate organizate în acest an la Târgu-Mureș.

Lăsăm imaginile să vorbească de la sine.

Iar accesul membrilor grupului Avimag.net este gratuit, evenimentul fiind unul privat și, totodată, dedicat tuturor celor care ne-au susținut în acest fabulos prim an de existență al Avimag.net.

Vă mulțumim și vă invităm să vă pregătiți adidașii pentru dans și camerele foto pentru poze, pentru că începând cu ora 12:00 și până aproape de ora 22:00, ne vom relaxa cu toții ascultând muzică bună pe terasa hotelului Privo (evident, întreg setul va fi transmis prin stream live pe canalul nostru de Youtube).

După ora 22:00 ne vom pune căștile Red Bull peste urechi și vom încinge un dans silențios, petrecerea transformându-se într-una silent.

Nu de alta, dar nu vrem să le stricăm sejurul oaspeților hotelului și nici să-i deranjăm pe vecini. Petrecerea poate astfel continua fără probleme 🙂

Tot acolo vă veți putea achiziționa biletele pentru Laboratorul de Techno cu numărul 7, ce-i va avea în prim plan pe Barac, Gescu, Addo, Scopter, iON și Macarie.

Acestea pot fi achiziționate cu doar 25 de lei de la reprezentanții de PR ai clubului AVi, Alex Ramadan, Mara Nemeș, Andreea Achim, Cristina Cioci – J’ai Bistrot, Matyas Mar și Scurtu Daniel.

Take care, guys! Ne vedem la Privo!

 

 

Rate this post

Leave a comment