Sâmbătă dansăm împreună la AVi Closing Party și dăm oficial startul verii!

Sâmbătă noapte încheiem un sezon încărcat cu petreceri care au lăsat urme adânci în sufletele noastre la AVi, cel mai important club din Târgu-Mureș. 

Ce urmează după Closing? Opening, normal, pentru că deschidem oficial sezonul estival al petrecerilor la Târgu-Mureș, cu Laboratorul de Techno în centrul atenției.

Până atunci, avem timp destul să depănăm amintirile ultimului an și să ne alegem cu grijă cei mai rezistenți adidași pentru Closing Party-ul de sâmbătă noapte.

Nu de alta, dar DJii noștri și-au propus să ne danseze până-n zori.

Ne amintim cu drag de opening-ul cu Locked&Loaded (G76 & Zefzeed), bucuria dansului pe beat-ul lui Herodot, de mixerele lui Barac, de intensitatea cu care ne-a îmbrățișat muzica lui Priku, bucuria lui Charlie la vederea mulțimii dansante din fața pupitrului, precum și multe, foarte multe alte clipe fără de preț.

Pentru fiecare zâmbet trăit la AVi în ultimul an, vă mulțumim!

A fost aproape un an în care datorită vouă, a fanilor care țin în viață spiritul muzicii electronice underground la Târgu-Mureș, ne-am bucurat de unele dintre cele mai reușite petreceri organizate în orașul nostru în ultimii ani.

Era normal, deci, să vă răsplătim pentru susținerea neîntreruptă și să încingem un closing party cum ne place nouă cel mai mult, și anume în familie, avându-i alături pe rezidenții noștri.

Astfel, vor ajunge în spatele pupitrului Addo, Macarie, Scopter, iON, Lowkodi, cărora li se va alătura Cerghi, pentru un AVi Closing Party de povestit nepoților.

Un B2B continuu care sigur ne va ține lipiți de ringul de dans toată noaptea.

Evident, v-au fost puse la dispoziție detaliile aferente pe eventul de Facebook, aici, unde vă invităm să vă arătați disponiblilitatea.

Prețul biletelor la AVi Closing Party e de 50 de lei , iar intrarea la petrecere include și consumație. Astfel, din cei 50 de lei plătiți la intrare, 28 de lei reprezintă cele două tokenuri oferite pentru consumația la bar.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

 

 

Rate this post

Leave a comment