Sâmbătă dansăm cu Incolor, Oana și iON. Să-nceapă balul!

Prima mare petrecere a anului începe sâmbătă noapte și se încheie când nu mai putem de oboseală! 2018 va fi anul petrecerilor de pomină la AVi, iar pentru asta avem nevoie de suportul unui public numeros și a unor artiști perseverenți, de sacrificiu!

Tocmai din acest motiv i-am ales pentru prima ”bătălie” a anului pe Incolor, Oana și iON! Incolor ne-a încântat cu muzica sa și în trecut, impresionându-ne cu stilul său, astfel că salutăm cu entuziasm revenirea sa la AVi.

În plus, experiența își va spune cuvântul, iar Andrei are deja un bagaj consistent de producții (suntem fani!) încununate cu succes și prezențe memorabile atât la festivaluri cunoscute, cât și în cluburi din întreaga lume.

Oana își propune să ne danseze cu zâmbetul pe buze, iar cine a ascultat setul ei înregistrat chiar la AVi în urmâ cu câteva luni știe la ce să se aștepte: o selecție atentă a pieselor, un amestec echilibrat de melodie și ritm minimal, fericire, bucurie, just what the doctor prescribed.

iON, rezidentul AVi și, totdată, un formidabil creator de muzică pe gustul nostru, revine și el la pupitrul său preferat, în locul pe care-l consideră cea de-a doua sa casă.

Ne-a fost dor de el și tocmai din acest motiv îl vom cinsti cu prezența în număr mare sâmbătă noapte, pentru că numai împreună putem recrea acea atmosferă tipică AVi, pe care o laudă toată lumea deopotrivă 🙂

Mai multe detalii despre petrecerea de sâmbătă din AVi găsiți pe eventul de pe Facebook. Cert e că suntem pregătiți să începem sezonul de party-uri alături de voi și nume importante ale industriei muzicale electronice underground.

Biletele vor putea fi achiziționate la intrarea în club. Prețul acestora este de 20 lei până la ora 1:00, respectiv 25 de lei după această oră.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Let’s party! See you guys at AVi! Până la întâlnirea cu Incolor de sâmbătă noapte vă lăsăm compania unor bangere care vă vpr ține nivelul poftei de muzică bună la cote ridicate 😀

Rate this post

Leave a comment