Sâmbăta asta petrecem la PRIVO! Avimag împlinește un an! Petrecere daytime!

12 luni piperate cu petreceri memorabile avându-i în prim plan pe unii dintre cei mai buni DJ și producători români, 12 luni cu amintiri și prietenii noi, ce vor ține o viață, toate acestea vor fi aniversate zâmbătă, ziua, cu începere de la ora 12:00 și până târziu în noapte.

Addo și Scopter, rezidenții AVi, alături de alți artiști locali, vor asigura o atmosferă lejeră și relaxantă pe timp de zi, în timp ce voi, beneficiind și de una dintre cele mai frumoase priveliști oferite de un local mureșean, vă veți putea bucura cum se cuvine de sărbătoarea Avimag.

Prestația băieților noștri va fi transmisă Live Stream pe canalul Avimag de Youtube, așadar veți putea simți petrecerea chiar și din scaunul de la birou, la serviciu, până când veți putea ajunge fizic la Privo.

Întrucât vrem să ne simțim bine fără să-i deranjăm pe cei care s-au cazat in hotel, după ora 22:00 petrecerea va deveni una silent, căștile oferite special pentru acest eveniment de către prietenii noștri de la Red Bull fiind ideale pentru o experiență muzicală pe cinste.

Accesul membrilor grupului Avimag este gratuit.

La Privo Terrace veți avea ocazia de a vă achiziționa biletele pentru Laboratorul de Techno 7, la prețul de 25 de lei.

Dealtfel, pentru petrecerea cu Barac și Gescu la pupitrul de la Foto, puteți achiziționa biletele în avans de la reprezentanții PR ai clubului AVi (Alex Ramadan, Mara Nemeș, Andreea Achim, Cristina Cioci – J’ai Bistrot, Matyas Mar și Scurtu Daniel), ce pot fi contactați în privat în acest sens.

Mai multe detalii legate de ultima ediție a Laboratorului de Techno 7 găsiți accesând eventul de pe Facebook.

Ne vedem sâmbătă la Privo Terrace să dansăm pentru Avimag! 🙂

 

Rate this post

Leave a comment