Sâmbătă, 1 octombrie, ne distrăm alături de Crihan și Scopter la AVi!

Katu, Oana și Radu Mirică i-au ținut pe toți fanii muzicii electronice de calitate cu sufletul la gură și cu inima în adidași întreaga noapte de sâmbătă, într-una din nopțile clasice de pomină în clubul AVi. 1 octombrie, însă, va marca un nou party memorabil la AVi!

Sistemul Funktion One a bubuit până aproape de amiază, sub atenta grijă a lui Resa, responsabil cu after-ul. Putem concluziona că a fost un event reușit, care a adus mai aproape ca niciodată publicul mureșean de techno, în așteptarea următoarelor petreceri ale toamnei.

Și dacă toamna se numără bobocii, la fel cum studenții se întorc pe băncile facultății la începutul lui octombrie, fiii rătăcitori (:D) ai orașului, Crihan și Scopter revin la pupitrul din AVi pentru o petrecere care se anunță a fi ca o festivitate de început de sezon al amintirilor de neuitat – pe ritm de techno – în cel mai cunoscut club din Târgu-Mureș.

Astfel, cei doi, protagoniștii interviurilor AVimag, revin în orașul natal sâmbătă, 1 octombrie, și așteaptă ca momentul de sărbătoare să fie marcat cu un număr cât mai mare de fani care să danseze până la primele ore ale dimineții pe ritmuri electronice atent culese.

Crihan este una dintre cele mai cunoscute personalități pe care Mureșul le-a dat lumii din punctul de vedere al muzicii techno, fiind nu doar un DJ apreciat la nivel internațional, ci și un producător realmente impresionant. Un veritabil ambasador al comunității electronice underground, prezent la majoritatea festivalurilor majore din Europa și nu numai, precum și în cluburile renumite de pe întreg mapamondul. AVi este unul din cluburile sale preferate, așadar așteptăm cu un real interes să ne bucurăm de setul pregătit pentru prima noapte de octombrie.

Scopter este rezidentul AVi și în același timp unul dintre cei mai apreciați DJ și producători de techno din Târgu-Mureș. Acesta s-a remarcat de-a lungul timpului prin prezența la Electric Castle, Sunspot, Laboratorul de Techno și multe alte festivaluri și partyuri faimoase, fiind de fiecare dată apreciat pentru seturile sale.

Brățările primite pentru eveniment  vor fi valabile și pentru cel de saptamana viitoare, astfel că vă sfătuim să nu renunțați la ele și să ne vedem în aceeași locație. 

Vă așteptăm la party!

Rate this post

Leave a comment