SAHAU… cei trei care au impresionat vestul!

Dan Andrei, Kozo și Paul Agripa… sau pe scurt SAHAU, trio-ul de exceptie care a cucerit urechile tuturor ascultătorilor fie la Sunwaves fie la Waha… și spunem asta pentru că doar în aceste circumstanțe au ,,cântat”  împreună.

Trei producători de muzică cu trei stiluri diferite încurajați să facă echipă…acela a fost momentul în care s-a declanșat click-ul, iar de atunci muzica a devenit tot mai bună.

Sunetele lor organice  se bazează foarte mult pe interesul lor comun – muzica jazz, care imbinată cu cea electronică ingrădește teritoriul unui after-hour de neuitat. Fiecare dintre seturile lor este unic in felul său, iar acest lucru suntem siguri că le va garanta baieților o excurie lungă alături de miile de suflete din fața pupitrelor.

,,How did the three of you come to collaborate together?

We were all making music with each other in different ways, but when all three of us jammed together, something clicked, and we have been making music since. After a few years we were encouraged to do some live sets, and we’ve been doing a couple a year for some time now.”

Pe data de 15 Februarie Farringdon v-a găzdui un eveniment ce îi are în prim-plan pe băieții de la SAHAU, eveniment ce marchează și prima lor performață live intr-ul club.

Mai multe detalii aici!

https://soundcloud.com/fabric/sahau-fabric-promo-mix

Sursă: Fabric London

Rate this post

Leave a comment