Să vină weekendul odată! Faster și Resa promit o noapte albă la AVi!

Sfârșitul de săptămână recent încheiat a marcat prezența a nu mai puțin de șapte DJ din țară și din străinătate la AVi, iar weekendul ce vine – avându-i pe Resa și pe Faster în prim plan, se anunță cel puțin la fel de spectaculos.

Maratonul petrecerilor la AVi a început joi, cu Technoween-ul lui Erik și iON, în timp ce vinerea a fost acaparată de Seme, Pavlov și GabriL. Fanii mureșeni ai muzicii techno și a genurilor conexe au luat cu asalt AVi-ul pentru petreceri cum numai în templul muzicii electronice mureșene au loc și nu au plecat acasă dezamăgiți. Mai ales că Alexander Skancke și Scopter au încheiat recitalul de techno sâmbătă noapte.

Rămân în urmă amintirile și orele de muzică bună, momentele inspiraționale și prieteniile care s-au legat, iar acum a venit timpul să ne focusăm atenția asupra viitorului. Și ce viitor strălucitor ne așteaptă!
faster

 

Faster și Resa, rezidentul AVi, promit un show electrizant vineri în AVi și cine iubește realmente acest gen de muzică și îmbrățișează acest stil de viață nu are voie să lipsească de la petrecerea de vineri seară.

Faster este un numele important al muzicii electronice din România. El a început producția muzicală pentru cultura hip-hop underground, de la 16 ani, după care a urmat impactul cu muzica electronică. După doar câteva luni de tehnici de învățare alături de prieteni, el a dobândit capacitatea de a susține o bună performanță ca și DJ. Influențat de artiști precum Zip, Ricardo Villalobos sau Richie Hawtin, a decis să își fructifice talentul.

De-a lungul întregii perioade de DJing în cluburi celebre și începe să construiască o carieră, ajungând la peste un deceniu de vechime până în prezent.

https://soundcloud.com/dj-faster

Alături de Faster, AVi-ul va bubui din temeli datorită magiei explozive a lui Resa, rezidentul celui mai important club mureșean fiind perfect pentru a completa platoul muzical de vineri seară.

Cu alte cuvinte, fanii techno-ului și în general ai muzicii electronice underground vor avea parte de un nou weekend plin cu muzică de calitate la AVi, cel mai important club din Târgu-Mureș.

Rate this post

Leave a comment