S-au pus în vânzare abonamente la AVi pentru întreg sezonul! Profită acum!

V-ați obișnuit deja ca în momentul accesului în AVi să beneficiați și de tokenuri destinate consumației la bar. Este, dacă vreți, modul prin care ne asigurăm că toți cei ce ne trec pragul se vor simți cât mai bine.

Celor pentru care cel mai important club din Târgu-Mureș le-a devenit principalul ”loc de joacă” în fiecare sfârșit de săptămână, însă, le-am pregătit o surpriză plăcută!

Practic, acum veți putea beneficia de acces la toate evenimentele găzduite de clubul AVi, peste 40 în total, în perioada Noiembrie 2018 – Mai 2019. Așadar până ne întoarcem la Uzina Foto pentru cel de-al patrulea sezon de Laboratoare de Techno! 

Se pun în vânzare un total de 30 de astfel de brățări-abonament, la prețul de 480 de lei fiecare. În condițiile în care numărul acestora e limitat, vă sfătuim să vă grăbiți pentru a pune mâna pe una dintre ele, profitând astfel de oferta noastră promoțională.

Detalii legate de această ofertă specială vă vor fi oferite la AVi, la oricare din evenimentele programate în perioada următoare sau pe mail, la marketing@avimag.net, respectiv pr@avimag.net.

https://soundcloud.com/plusculaar/discoteca

Nu uităm, însă, nici de petrecerea de vineri noapte, Discoteca fiind un snippet menit să ne încălzească pentru distracția ce ne așteaptă în club.

Biletele la petrecerea de vineri, cu Plusculaar și gabriL în spatele pupitrului, vor costa 50 de lei, în avans, urmând ca la fața locului, vineri noapte, să coste 60 de lei. Țineți cont de faptul că fiecare bilet include și două tokenuri (în valoare de 28 de lei) pentru consumația la bar. Ca să fie distracția asigurată din start!

Tokenurile sunt în valoare de 14 lei și pot fi achiziționate pe parcursul întregii nopți de la garderobă.

Biletele în avans pot fi achiziționate exclusiv de pe livetickets.ro, aici.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/plusculaar/ableton-template-03

Rate this post

Leave a comment