Rumble in the jungle w/ Sublee & Macarie!

Petrecerile acestui sfârșit de săptămână se anunță a fi cu totul și cu totul spectaculoase. Încălzirea ne-o facem joi seară, începând cu ora 20.00, când Dirt Fun ne va delecta cu un Live Stream pe măsura pretențiilor noastre.

Accesul membrilor grupului Avimag de pe Facebook este gratuit, evenimentul având caracter privat.

Dealtfel, nu vorbim despre o petrecere organizată joi seară, ci mai degrabă despre o seară de audiție de muzică bună, în compania prietenilor sau a persoanelor dragi, la AVi sau acasă, în fața monitoarelor.

Asta pentru că setul de  joi seară va fi transmis Live Stream pe canalul de Youtube Avimag, precum și în comunitatea Avimag de pe Facebook, unde îl veți putea asculta și reasculta ori de câte ori aveți ocazia.

După warming up-ul cu dirt Fun, urmează o mare petrecere mare la AVi! Putem, dealtfel, parafraza una din piesele lui sublee pentru a oferi o imagine detaliată a ce ne așteaptă în acest final de săptămână la AVi:

Rumbletrouble cât cuprinde, veselie și dans până la epuizare!

Macarie se întoarce la pupitrul său preferat, în cel mai important club din Târgu-Mureș, vineri, de la ora 23.00, avându-l alături pe Sublee, un DJ/producer extrem de talentat, al cărui stil e realmente pe filmul nostru.

Cum își descrie Sublee însuși stilul?

“You don’t have to be close minded and stay on a track. Experiment, play with sounds; understand and love them.

Sounds you can see and hear, taking us to places we have never been, allowing us feelings we have never reached, creating stories that have never been told.

This is the way I see it”

Referindu-ne la un artist consacrat al stilului românesc de muzică electronică underground, suntem nerăbdători să facem cunoștință cu particularitățile care îl fac pe Sublee atât de apreciat la scară globală. Colaborarea recentă cu Cristi Cons stă mărturie pentru talentul acestuia și reprezintă o garanție pentru o petrecere de neuitat, vineri, la AVi.

Biletele costă 20 de lei până la ora 1.00, respectiv 30 de lei după acea oră, iar ele pot fi achiziționate exclusiv la intrarea în clubul nostru.

Eventul de Facebook se regăsește aici, vă invităm să vă arătați disponibilitatea acolo pentru petrecerea cu Sublee și Macarie la platane.

Duminică, rezidentul nostru va fi la Londra, unde, alături de Addo, va pune Londra în mișcare cu ocazia The Sunday Afters x Fake Society, în clubul 512 London. Se anunță a fi o duminică de poveste în Londra, deci, cu Macarie și Addo protagoniști.

Noaptea de sâmbătă va marca o premieră absolută în clubul nostru.

Thomas Pcz și C.A Strings vor fi prezenți la AVi cu muzică house, deep house și dance house, cu o completare inedită cu muzică de vioară peste partea de muzică electronică.

Un proiect unic în Târgu-Mureș pe care îl susținem cu toată încrederea și despre care vă invităm să vă documentați la fața locului, la AVi. Eventul de pe Facebook se regăsește aici, iar prețul biletelor la petrecere este de 15 lei, iar acestea vor putea fi achiziționate exclusiv la intrarea în club.

După ora 3.00, Thomas Pcz vă invită la un after cu techno de calitate până la primele ore ale dimineții.

Puteți să faceți o idee cu privire la combinația inedită vioară – house music, în următoarele momente, ascultând setul celor doi artiști locali din luna decembrie a anului recent încheiat. Audiție plăcută!

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment