Romanian Prime Minister: My proposal is to have private events and public events only with vaccinated people from June 1

Premierul Florin Cîțu a declarat miercuri că merge în comitetul interministerial de vineri cu propunerea ca de la 1 iunie să poată fi reluate atât evenimentele private (de genul nunților și botezurilor), cât și cele publice (precum marile concerte) doar pentru persoanele vaccinate.

”Noi avem certificate de vaccinare, vom face Campionatul European de fotbal în România pentru persoanele vaccinate. Toți organizatorii de evenimente cu care am discutat la Cluj și București au fost de acord să facă evenimentele doar cu persoane vaccinate (…) O propunere pentru vineri: să avem evenimente private doar cu persoane vaccinate, de la 1 iunie”, a spus premierul Florin Cîțu la o conferință de presă.

Premierul Cîțu a mai spus că altă propunere este ca, de la 1 iunie, în birouri să nu mai fie obligatorie masca dacă toate persoanele din respectiva companie sunt vaccinate.

 

Se apropie sezonul estival și toți avem așteptări. Vrem sa mergem pe plajă fără mască, să mergem la munte sau în drumeții, la fel, fără mască. Dar putem să vorbim şi de facilități pentru persoanele vaccinate. Restaurante care să fie deschise 100% dacă toți clienții ar fi vaccinați. Știu că tuturor ne este dor de viața dinainte de pandemie.

Vreau să reluăm toate aceste activități cât mai repede. Îmi este și mie dor să merg la concerte, la mare sau să beau o cafea pe terasă, relaxat.

#HaiCaSePoate #ImpreunaInvingemPandemia

Publicată de Florin Cîţu pe Marţi, 4 mai 2021

Singura soluție de a scăpa de pandemie o reprezintă vaccinarea, iar dacă atingem acele 5 milioane la 1 iunie, vom putea reveni la normalitate cat mai curand.

Publicată de Florin Cîţu pe Marţi, 4 mai 2021

Foto: Neversea

5/5 - (1 vote)

Leave a comment