Rokoko și Memoire promit un weekend de neuitat la AVi!

După o noapte senzațională, în care am sărbătorit Centenarul alături de Paul K și Macarie și, desigur, muzica lor parcă de pe altă planetă, a venit rândul să ne regrupăm și să ne pregătim pentru ultima parte a anului. Sperăm că ați apucat să ascultați setul înregistrat în weekend la AVi de Macarie, în caz contrar vă invităm să vă bucurați de el pentru că e superb, ca amintirile rămase după petrecerile recent încheiate la AVi:

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/335226187304515/

Ultimele petreceri ale acestui an nu puteau fi altfel decât ieșite din comun, asemeni întregului an, așa că v-am pregătit o sumedenie de surprize plăcute.

Memoire revine în prim planul clubului nostru cu cel de-al treilea event, Memoire³ w/ Bryz • Burex • Stefan b2b Kopp! Un party demențial ce va ține întregul oraș în priză, abia așteptăm să ne regăsim pe ringul de dans și să ne mișcăm liberi pe ritmurile muzicii pregătite de artiștii ce ne vor trece pragul vineri, de la ora 23:00.

Burex s-a mai regăsit în lineup-urile party-urilor găzduite de clubul nostru și în trecut și a făcut-o foarte bine, motiv în plus să așteptăm odată să vină sfârșitul de săptămână și să dăm start porției de dans atât de importantă vieților noastre.

Detalii regăsiți pe eventul de Facebook, aici. Biletele costă 35 de lei și pot fi achiziționate în avans de aici

https://soundcloud.com/bartha-burex/burex-forward-free-download

Vă recomandăm să vă grăbiți în a le achiziționa, întrucât numărul lor este limitat în strânsă concordanță cu normele impuse de ISU. În cazul în care vor mai fi disponibile bilete de acces și în seara de 7 Decembrie, acestea vor putea fi achiziționate la intrarea în club cu 70 de lei, preț care include și două tokenuri pentru consumația la bar, în valoare de 28 de lei.

Martin M. și Flixon vor poposi în premieră în cel mai important club din Târgu-Mureș cu ocazia petrecerii de sâmbătă noapte, Avimag presents Rokoko, despre care vă sunt oferite detalii pe eventul de Facebook, aici. Prețul unui bilet este de 26 de lei, iar acestea pot fi achiziționate în avans de aici.

Vom reveni cu detalii legate de Rokoko în zilele următoare, anunțându-vă, totuși, de pe-acum și cu deosebită bucurie că Nemeș e reprezentantul AVi care va ține steagul sus și ne va ajuta, alături de Martin M. și Flixon, să uităm de gerul de afară și să ne pierdem în muzică.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/bartha-burex/burex-soul-1

 

Rate this post

Leave a comment