Ricardo Villalobos lansează în februarie EP-ul Mandela Move!

Anul nou începe cu vești îmbucurătoare, căci unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați DJ și producători de muzică electronică din lume, Ricardo Villalobos, va lansa un nou produs discografic sub labelul Deset.

Mandela Move va apărea pe piață luna viitoare, la o dată care va fi stabilită ulterior, incluzând patru track-uri de aproximativ 13-14 minute, în stilul caracteristic Ricardo Villalobos.

Cunoaștem cu toții stilul neortodox omniprezent în producțiile și seturile artistului chilian și se pare că acesta nu va face rabat de la propriul stil nici de data aceasta. Motiv în plus de bucurie pentru fanii săi, deloc puțini la număr pe întreg mapamondul.

Tracklist
A Mandela Move
B Fontec
C Ectroscop
D Beetglass

Acesta e cel de-al doilea disc produs în colaborare cu labelul italian Deset, care se face responsabil de viitoare producții semnate Caruan, Oskar Szafraniec, Elbee Bad, Glenn Underground și mulți mulți alții în 2019.

Suntem extrem de curioși cum ne va surprinde EP-ul, mai ales că vine la puțin timp după lansarea altui disc, Silent EP, lansat în noiembrie 2018 sub egida Pressure Traxx, compus din două piese, Wispa și 909 Track.

Pe care vă invităm să le ascultați acum, ca un preambul pentru ce urmează să ascultăm cu bucurie începând cu luna februarie.

 

 

Rate this post

Leave a comment