Revelion ca-n povești – cu Vid și Macarie – la AVi!

După un an marcat de petreceri reușite, care s-au bucurat de o participare masivă din partea voastră și încununate cu succes, încheiem anul în stil de mare echipă și vi-i aducem la AVi pe Vid și Macarie pentru a porni în 2018 cu dreptul, deci cu muzică bună, băutură din belșug și o atmosferă caldă, electrizantă, cum numai la AVi mai poți întâlni 🙂

Pe Vid îl cunoaștem și-l apreciem din ce în ce mai mult, pe măsură ce-l cunoaștem mai bine, căci prezența sa în clubul nostru sau la evenimentele marca Avimag s-au tradus în nopți epice, cu muzică incredibilă. Laboratorul de Techno care l-a avut în prim plan vara trecută, cu Resa alături, e de notorietate, fiind unul dintre cele mai reușite organizate până acum.

Sorin aka Vid aka Egal 3 aka Băcăuanu ne apreciază și el pe noi și așteaptă să revină la AVi, de data asta pentru a ne fermeca noaptea de revelion.

”Ca de fiecare dată, sunt nerăbdător să mă întorc în Târgu-Mureș, publicul de la AVi mereu m-a impresionat și mi-a oferit acea energie pozitivă pe care mi-aș dori să o primesc la fiecare eveniment din țară și nu numai”.

Duminică noapte, băcăuanul va face pereche cu Macarie la pupitrul din AVi, cei doi urmând a se completa reciproc întocmai pentru ca serbarea ultimei zile a acestui an, respectiv a primei zile a anului viitor, să fie una pentru posteritate.

Macarie a devenit o certitudine pentru noi, este unul dintre artiștii locali în care ne punem speranțele, având un potențial fantastic, un talent ieșit din comun, o ureche muzicală deja formată și o îndemânare aproape înnăscută de a lega și combina piese aparent lipsite de vreo legătură una cu cealaltă.

Și pentru că producțiile sale sunt promovate în diverse seturi de către DJ importanți, precum Barac sau Sepp, e clar că nu suntem tocmai subiectivi atunci când îi apreciem lui Alex talentul.

Piesele sale stau mărturie în acest sens și tocmai din acest motiv vă invităm să-i ascultați creațiile (cele făcute publice, desigur), atât pe contul său de Soundcloud, cât și pe Youtube.

Dacă nu ne credeți pe noi, convingeți-vă singuri, duminică noapte, la AVi. Până atunci, vă lăsăm în compania celui mai recent set al său, aperitivul perfect înainte de festinul dintre ani:

https://soundcloud.com/alterhour/alter-hour-mix-series-030-macarie?in=alterhour/sets/alter-hour-mix-series-030

Noi știm deja că va fi un party demn de a fi votat în sondajul de pe grupul de Facebook Avimag, aici (suntem curioși la care petrecere Avimag te-ai simțit cel mai bine în 2017!).

140 de lei îți asigurea atât accesul la petrecerea de la cumpăna dintre ani, dar și băutură cât cuprinde, fiind open bar.

Cu alte cuvinte, dacă iubești muzica techno, în noaptea de 31 Decembrie vii cu toți prietenii tăi la AVi, în locul în care te-ai distrat pe tot parcursul anului, dansezi până nu mai poți pe bangere puse cap la cap de Macarie și Vid, bei (cu cap) ca să te simți excelent și îți începi anul fericit.

Pentru detalii legate de înscrierile la petrecerea de Revelion, sunteți invitați să luați legătura cu Daniel Scurtu, reprezentantul nostru de PR, pe Facebook sau la telefon: ‭+40 (752) 076 577. Subliniem că pachetul include acces la petrecere și open bar, iar înscrierile costă 140 de lei de persoană.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

 

 

Rate this post

Leave a comment