Resa și Cojoc ne încălzesc la început de decembrie

1 Decembrie e nu doar Ziua Națională a României, ci și începutul calendaristic al iernii, iar la AVi acest lucru se traduce prin dans și voie bună!

Unul dintre DJii tineri ai Târgu-Mureșului, cu un potențial enorm și cu o evoluție pe măsura așteptărilor, Resa, va face pereche cu Cojoc pentru a ne încălzi începutul friguros de iarnă.

Resa, tânărul nostru rezident, care ne lasă cu gura căscată de ani buni ori de câte ori se pune în spatele pupitrului datorită modului foarte smooth cum leagă piesele, și-a propus să ne danseze până-n zori de zi și să ne arate înc-o dată de ce e-n stare.

Ne place mult descrierea făcută de cei de la RTS.FM DJului de la AVi, cităm: ”His approached sound is defined by deep, thrilling grooves infused with abstract elements and sublime frequencies”, iar din acest motiv vă invităm să ascultați setul pregătit special de Resa pentru ei:

Cojoc e gata și el de acțiune, așteaptă cu nerăbdare să ne pună în mișcare și să ne facă să uităm de frigul de afară.

Dacă în general avem ac de cojocul iernii, de data asta avem Cojoc pentru cheful de dans și bună dispoziție. Vineri noapte, la AVi, începând cu ora 23:00.

Biletele la acest eveniment pot fi achiziționate strict la intrarea în club, în noaptea de vineri. Prețul acestora este de 15 lei până la ora 1:00, respectiv 20 de lei după această oră.

Mai multe detalii legate de petrecerea de vineri v-au fost puse la dispoziție pe eventul de pe Facebook.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/resa1801/resa-addo-club-avi-16112017

Leave a comment