Renaște magia Laboratoarelor de Techno! pe 15 iunie petrecem la Uzină!

Laboratorul de Techno este cea mai spectaculoasă petrecere de techno, house și alte genuri muzicale electronice conexe organizată în fiecare vară la Târgu-Mureș începând cu 2016.

E cel de-al treilea an de petreceri la fosta Uzină Foto, din cartierul Unirii, iar proverbul spune că ”third time’s the charm”. Și uite-așa, entuziasmul crește văzând cu ochii.

Va fi, deci, a treia aventură intitulată LDT, o călătorie muzicală piperată cu artiști consacrați ai genului, spectacol vizual ieșit din comun (încă n-am uitat cum se juca vara trecută Japian cu povești și personaje colorate, care au cucerit privirile și imaginația noastră), o locație ideală pentru o petrecere adevărată de techno – care aduce aminte de halele industriale în care aveau loc faimoasele rave-uri berlineze din anii 90 și, desigur, o atmosferă cum doar la Foto mai poți întâlni.

15 iunie va consemna startul seriei de episoade ale Laboratorului de Techno, sezonul 2018, iar toți cei ce iubesc muzica electronică underground sunt așteptați la Uzină, cu mic, cu mare. Episodul al 8-lea nu putea să se bucure de un lineup sărac, ar fi fost impropriu. Din acest motiv, i-am chemat la Foto pe Ada Kaleh și Bread & Butter să li se alăture lui Addo și Scopter la pupitrul celei mai spectaculoase petreceri organizate la Târgu-Mureș.

Ada Kaleh este un bijutier muzical, un vizionar în ale techno-ului și, nu în ultimul rând, un magician al vynil-urilor și al sunetelor, care se face vinovat, daca ni se permite expresia, de unele dintre cele mai fascinante aventuri muzicale trăite la AVi, la Uzina Foto sau, practic, oriunde l-am prins în spatele mixerului. Ce bucurie imensă ne provoacă revenirea lui pe meleaguri mureșene!

Bread & Butter e expertul în distracție (cu diplomă!), venit tocmai de la Arad pentru a ne arăta – ca de fiecare dată – că pe mureșeni îi leagă nu doar râul cu același nume, ci și pasiunea fierbinte pentru house, techno și, în definitiv, ceea ce definim la unison ca fiind ”muzică realmente bună”. 

Addo și Scopter nu mai au nevoie de nicio prezentare, fiind eroii noștri, DJii rezidenți AVi, care nu părăsesc spațiul alocat distracției înaintea ultimului petrecăreț și pentru care selecția de muzică e sinonimă cu religia.

Event-urile de pe ResidentAdvisor, respectiv Facebook, vă stau la dispoziție pentru a vă arăta disponibilitatea pentru marea petrecere mare din data de 15 iunie, de la fosta Uzină Foto din cartierul Unirii.

Evident, vom reveni cu detalii pe măsură ce ne vom apropia de data de 15 iunie, însă e foarte important să știți că biletele pot fi achiziționate online, pe site-ul livetickets.ro.

Biletele costă 25 de lei până vineri, 1 iunie și 35 de lei după această dată, respectiv 40 de lei în noaptea evenimentului. Sfatul nostru e să vă grăbiți în a vă achiziționa biletele, pentru a fi siguri de accesul în Laborator.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

 

Rate this post

Leave a comment