Relaxează-te în weekend la uzina Foto! De muzică ne ocupăm noi!

Pentru că vara e mai frumoasă în mijlocul naturii, am tranformat curtea fostei uzine Foto, din cartierul Unirii, în spațiu de joacă pentru copii, relaxare pentru părinți și, pur și simplu, distracție pentru toată lumea care decide să ne treacă porțile.

Vremea se anunță extrem de călduroasă în acest sfârșit de săptămână, motiv pentru care vă așteptăm în număr mare în oaza verde din curtea fostei uzine.

Sâmbătă, începând cu ora 15:00, dăm startul unui nou Avimag DayTime LiveStream, Addo urmând să le servească tuturor celor prezenți o sesiune live de house, techno, funk, r&b și multe alte genuri.

Cel mai apreciat DJ rezident al clubului AVi abia așteaptă să ne încânte cu muzica lui în raiul verde din curtea fostei uzine.

Accesul publicului va fi gratuit, însă acceptăm donații în valoare de 10 lei pentru susținerea acestor evenimente, în schimbul lor urmând să vă oferim câte o insignă cu sigla Avimag.

Detalii vă sunt puse la dispoziție și pe Facebook, aici, pe eventul dedicat evenimentului.

Plus de asta, la finele LiveStream-ului cu numărul 83, va avea loc proiecția de filme de scurtmetraj din cadrul festivalului Short Film Factory, de la ora 20:00 la ora 22:30.

Ce poate fi mai plăcut după o zi petrecută în hamac, la umbră, decât un film bun alături de cei dragi?

Festivalul a reușit să creeze o punte de legătură intre filmmakeri, cinefili si spectatorii ocazionali, având ca scop construirea unui nou tip de comunitate urbană, iar fosta uzină Foto este locul perfect în care urbanismul, cultura și natura se interseactează într-o armonie ideală.

Târgu-Mureșul avea de mult timp nevoie de un astfel de spațiu destinat tinerilor și culturii urbane, iar uzina Foto satisface din plin nevoile comunității locale pe acest plan.

În final, vă lăsăm în compania lui Lowkodi, care ne-a încântat cu un set fabulos în urmă cu două săptămâni, primul din seria LiveStream-urilor Avimag găzduite de fosta uzină din cartierul Unirii. Ne vedem sâmbătă iar!

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/325626701646221/

 

Rate this post

Leave a comment