Reîncep emoțiile! În curând ne dăm întâlnire pe plajă, la SW23!

Câteva săptămâni ne mai depart până la startul neoficial al sezonului festivalurilor. L-am numit așa deși puteam să-i spunem la fel de simplu sezon estival, întrucât cele două noțiuni se confundă. Cele mai multe festivaluri sunt organizate odată ce căldura își intră definitiv în drepturi, an de an.

Știm deja că vă gândiți la Sunwaves de prin ianuarie și, în ciuda iernii ăsteia care parcă nu se mai termină, din așteptarea voastră a mai rămas cam o lună și ceva.

Pe 26 aprilie, într-o deja specifică seară de joi, va debuta cea de-a 23-a ediție a celui mai important festival din România dedicat muzicii electronice underground.

În general, puține vești sunt mai bine primite în fiecare an de către un fan al muzicii techno decât cea în care se anunță datele în care va fi programată ediția de 1 Mai a festivalului de la Mamaia. Acela e momentul în care începem să visăm cu ochii deschiși, rătăcim printre ofertele de cazare, sărim cu linkuri către prieteni și ne pregătim cardurile pentru plata biletelor.

Ca în fiecare mini-vacanță de 1 Mai, ne vom da întâlnire pe plaja Crazy Beach, din Mamaia, cu cei mai importanți artiști români și străini, noaptea sau ziua, după gusturi.

Până acum au fost anunțate câteva nume și, ca de obicei, nu lipsesc deja clasicii Ricardo Villalobos sau Marco Carola. Jamie Jones, Seth Troxler, Rhadoo, Cezar, Barac, arapu, Gescu, Herodot, Raresh, Priku, Pedro, Sonja Moonear, Lee Buridge, Loco Dice, Magda, Craig Richards și Sammy Dee completează lista artiștilor anunțați până în momentul de față la SW23.

Evident, lista va fi updatată constant până la data de începere a evenimentului. Un lucru e cert: dacă iubești muzica asta, Crazy Beach Mamaia e destinația pentru tine între 26 aprilie și 2 mai.

Nimic nu se compară cu un răsărit pe malul mării pe ritmurile lui Barac, de exemplu, ori cu orele întregi de dans, pe plajă sau în cort, în acompaniamentul razelor de soare și a valurilor mării.

Biletele sunt disponibile online la prețul de 300 lei, întrucât cele early bird au fost epuizate rapid.

Le puteți achiziționa de aici.

Vă recomandăm să vă focusați atenția și pe event-ul de pe Facebook, unde găsiți toate informațiile de care aveți nevoie în vederea participării la festival, inclusiv oferte de cazare sau oferte pentru bilete la prețuri ceva mai mici decât cele oficiale, vândute de cei care nu mai pot ajunge la Mamaia în perioada SW.

Până la startul celei de-a 23-a ediții a festivalului nostru preferat vă invităm să vă bucurați de muzica oferită de Addo, joi, cu ocazia Live Stream-ului Avimag.

Atunci vor fi puse în vânzare biletele în avans pentru petrecerea de sâmbătă, cu Gescu și iON în prim plan. Acestea costă 35 de lei, respectiv 40 de lei în noaptea de sâmbătă, la AVi.

Rate this post

Leave a comment