ATENȚIE! Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I)

În conformitate cu legile în vigoare vă informăm că fumatul este interzis în incinta clubului AVi (atât la etaj, cât și în subsol). Din păcate, nu putem tolera fumatul,  astfel că vă rugăm să respectați Regulamentul de Ordine Interioară al AVi și să fumați afară.

Singurele variante acceptate sunt în cazul închirierii clubului de persoane fizice, pentu evenimente private, întrucât responsabilitatese va fi pe propria răspundere.

Totuși, cei ce doresc să fumeze în interiorul clubului AVi o pot face exclusiv cu țigări electronice de tip IQOS sau alte dispozitive hibride similare, conform legii.

►Participarea la evenimentele AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARĂ:

1. Regulamentul de ordine interioară, se aplică tuturor participanților/invitațiilor la evenimentele având ca obiect organizarea de petreceri private, indiferent de durata efectivă pe care aceștia o petrec la eveniment.

2. Persoanele prevăzute la pct.1 au obligaţia ca, pe perioada evenimentului, să respecte atât prevederile cuprinse în prezentul regulament cât şi prevederile legislației în vigoare.

3.Organizatorii evenimentului își rezervă dreptul de a selecta clientela si de a interzice total intrarea persoanelor care nu se află pe lista de invitați sau membri grupului ⓐⓥⓘⓜⓐⓖ.net ❂ Club AVi ❂ ⒶⓋⓘ Techno ⓒⓡⓔⓦ ❂

4. Participanții la evenimentele private organizate vor purta brățară specifică.

5. Nu este permis accesul în cadrul evenimentului a persoanelor ce poarta asupra lor arme, cuțite, electroșocuri, spray-uri lacrimogene sau paralizante, petarde sau artificii etc.

6. Garderoba este deservită permanent de organizatori. Organizatorii nu își asumă responsabilitatea pentru hainele sau obiectele personale lăsate în altă parte decât la garderoba.

7. Organizatorii își rezervă dreptul de a nu mai servi cu băuturi alcoolice persoanele aflate într-o vădită stare de ebrietate.

8. Invitații nu vor inoportuna activitatea DJ-ului.

9. Niciun invitat al evenimentului nu are dreptul de a folosi sau dezvălui nici în timpul evenimentului, nici după încetarea acesteia, fapte sau date care, devenite publice, ar dăuna intereselor ori prestigiului organizatorilor.

10. Maniera de adresare atât a invitațiilor cât şi a organizatorilor va fi una cuviincioasă şi decentă.

11. Evenimentul va avea propriul personal de pază și protecție. Acesta va purta însemne specifice. În cazul unor probleme ivite, personalul de protecție este îndreptățit să intervină.

12. Nu este permisă introducerea în cadrul evenimentului a băuturilor alcoolice sau răcoritoare, a substanțelor psihoactive, precum și părăsirea evenimentului cu sticle de vin, bere, pahare, etc.

13. Nu se tolerează posesia şi/sau consumul de droguri ilegale, persoanele identificate vor fi raportate imediat organelor de poliţie competente.

14. Organizatorii evenimentului nu își asumă răspunderea pentru accidentele survenite pe parcursul evenimentului ( de ex: în caz de lovire accidentală pe scări, de mobilier etc.)

15. În ipoteza în care unul dintre invitații simte că sănătatea îi este precară, manifestă simptome care îi afectează capacitatea fizică ori psihică pe parcursul evenimentului, va anunța de îndată unul dintre organizatori.

16. În cazul unor distrugeri accidentale sau nu, cel răspunzător de producerea pagubei va achita contravaloarea pagubelor sau vor fi predaţi organelor competente.

17. Fumatul este interzis in incinta clubului (atât la etaj, cât și în subsol).

18. Accesul in club se face pana la ora 03:30.

19. Vor fi evacuate de la eveniment, imediat ce au fost depistate, persoanele care:

– se află într-o evidentă stare de ebrietate, ori sub influența substanțelor psihoactive;
– au un comportament obscen;
-agresează fizic sau verbal persoanele din jur;
-produc stricăciuni sau daune obiectelor de inventar puse la dispoziție pe parcursul evenimentului;
– provoacă dezordine sau creează premisele izbucnirii unor altercații între invitați. 

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

Rate this post

Leave a comment