Records Fest se mută mâine la AVi. Petrecem cu Thomas și Cojoc!

Mâine seară, cu începere dela ora 23:00, fanii muzicii electronice underground sunt așteptați la AVi pentru primul eveniment Records Fest găzduit de clubul nostru.

Thomas si Cojoc sunt doi dintre DJii cunoscuți ai orașului, participând la diverse evenimente și party-uri încununate cu succes și cu o participare masivă.

♠Thomas
https://www.mixcloud.com/th0mas/

♠Cojoc
https://facebook.com/Cojocofficial
https://www.mixcloud.com/luci-cojoc/

Acesta va fi primul eveniment marca Records Fest găzduit de clubul nostru, ca parte a strategiei de atragere a tinerelor talente locale către singurul club adevărat din Târgu-Mureș, cu alte cuvinte, locul în care artiștii își pot exprima cu adevărat stilul și îndemânarea în spatele pupitrului.

Prețul unui bilet va fi de 15 lei până la ora 01:00, urmînd ca după acea oră accesul la petrecere să coste 20 de lei.

Mai multe detalii veți găsi pe eventul de pe Facebook.

În ceea ce privește evenimentele Avimag, suntem pregătiți pentru show-ul pregătit de Addo pentru noaptea de sâmbătă în cadrul primului party din seria Addo’s Conspiracy.

Pentru primul capitol al conspirației voi prelua controlul pupitrului pentru un maraton muzical de 8 ore, iar pentru următoarele ediții pregătesc și invitați care nu au mai păsit în clubul nostru. Ce vă mai pot promite e că muzica și invitații mei vor fi aleși cu mare atenție și nu vom face rabat de la calitate”, ne-a declarat Addo.

Avimag vă pregătește o suspriză de proporții pentru următoarea perioadă, ca să ne acomodăm mai ușor cu ritmul toamnei. Momentan nu vom oferi prea multe detalii, dar ne auzim în zilele ce vin 🙂

Mai multe detalii și informații legate de Addo’s Conspiracy găsiți pe eventul de pe Facebook.

Biletele pentru Addo’s Conspiracy costă 15 lei în avans sau 20 de lei în noaptea de sâmbătă, la intrarea în clubul nostru. Totodată, vă informăm că tokenurile vor putea fi achiziționate în incinta clubului.

PARTY MOOD: ON!

Leave a comment