Recomandările lui Addo pentru o Conspirație ca-n filme!

Conspirația lui Addo este un concept de party personalizat, creat după ”chipul si asemănarea” rezidentului nostru, unul în care muzica primează în fața trendurilor.

Sâmbătă ne vom reîntâlni cu Addo, cu ocazia Addo’s Conspiracy – Chapter 2, invitatul său special fiind Tomasan, unul dintre DJii de muzică electronică renumiți pe plan intern și internațional, cu care Addo a împărțit pupitrul de la AVi ultima dată în urmă cu 10 ani!

Cine îl știe pe Addo știe că nu face rabat de la calitate, iar bagajul muzical pe care îl deține rezidentul AVi este unul complex și bogat, tocmai pentru a oferi diversitate publicului și pentru a-l surprinde cu piese parcă scoase din seif special pentru asta.

Dacă nu ne credeți, atunci vă demonstrăm! Probabil cel mai WOW! artist al nostru v-a pregătit o selecție de track-uri de diverse genuri care să vă pregătească sufletește și auditiv pentru capitolul al doilea al seriei Conspirațiilor sale muzicale.

Audiție plăcută! Ordinea e aleatorie, nu e necesar să clasificăm bijuteriile.

Beat Spacek – ‘Alone In Da Sun’

Moodymann – Lyk U Use 2 (feat Andrés)

PPP (feat. SA-RA Creative Partners): Deep Inside

Mos Def – Umi Says (HQ)

Mariah – Shinzo No Tobira #08/101

Mulatu Astake & The Heliocentrics – Addis Black Widow

James Blake – Life Round Here

Seelenluft : Manila

Burial – Archangel

Fkj & Tom Misch – Losing My Way

În încheiere vă anunțăm că sâmbătă, începând cu ora 23:00, fanii muzicii techno și, în general, electronice, sunt așteptați să dea năvală în Avi pentru Addo’s Conspiracy – Chapter 2. De data asta, cu un invitat de marcă, în persoana lui Tomasan!

Biletele pentru Addo’s Conspiracy costă 15 lei până la ora 1:00, respectiv 25 de lei după această oră și pot fi achiziționate la intrarea în clubul nostru.

Totodată, vă informăm că tokenurile vor putea fi achiziționate în incinta clubului.

Mai multe informații legate de petrecerea lui Addo v-au fost puse la dispoziție pe eventul de pe Facebook.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Vă așteptăm în număr mare la petrecerea de sâmbătă, ca dealtfel și la viitoarele evenimente găzduite de Avimag în clubul de pe strada Poștei! Party on!

Rate this post

Leave a comment