Recomandare AVimag: Livio & Roby Phantom Circle LP!

Phantom Circle este cel mai recent LP produs de către Livio&Roby, un disc cu 11 track-uri, fiecare mai impresionant decât celălalt, pe care vă invităm să-l ascultați cu ocazia Laboratorului de Techno 6, ce va avea loc în 29 iulie la fosta uzină Foto din cartierul Unirii.

Dealtfel, tracklist-ul se regăsește aici, incluzând colaborări cu tINI, Enzo Siragusa, Martin Buttrich, Guti, Julian Perez, Hector, Ryan Crosson, Cesar Merveille, Andrea Oliva sau Premiesku. Cu alte cuvinte, artiști cu stiluri diferite, dar care completează tabloul desenat de Livio & Roby pe parcursul celor 11 piese.

https://soundcloud.com/desolat-music-group/f2-livio-roby-vs-dimensiuni-desolatlp008?in=livio-roby/sets/livio-roby-phantom-circle-lp

Ce surprinde e că deși cei doi activează de mai bine de zece ani împreună și au lansat foarte multe EP-uri și single-uri (peste douăzeci), Phantom Circle este doar cel de-al doilea album de studio al longevivilor artiști români, după Speranța LP, lansat în urmă cu nouă ani.

Într-un interviu acordat la începutul lui 2017 celor de la XLR8R, Robert și Silviu au povestit despre ce i-a inspirat în crearea albumului, povestesc despre studioul lor (pe care aveți ocazia să îl vedeți în detaliu în cadrul unei galerii foto detaliate) și despre începuturile lor în muzică sau prieteniile pe care le-au legat de-a lungul întregii lor cariere.

https://soundcloud.com/tsugimag/premiere-livio-roby-vs-andrea-oliva-reloaded

Un alt interviu al celor doi pe care îl recomandăm și în care veți găsi informații interesante și piese în exclusivitate, este cel acordat de Livio & Roby pentru deephouseamsterdam, care atinge noi fațete din procesul de creație al albumului. Pe attackmagazine sunt descrise în detaliu track-urile albumului, inclusiv cu informații despre artiștii alături de care Livio & Roby au colaborat pentru crearea lor.

Ne pregătim intens pentru cel de-al șaselea episod al seriei de petreceri Laboratotul de Techno, menite să educe publicul mureșean și nu numai în spiritul culturii electronice underground, promovând artiști locali și aducând în fața publicului DJ și producători de renume mondial, veritabili ambasadori ai acestui curent muzical.

 

29 iulie este momentul în care Livio&Roby revin – după foarte mult timp – la Târgu-Mureș, iar fosta uzină Foto este locul potrivit pentru ca cei prezenți să intre în contact cu un duo legendar al muzicii techno.

Până atunci, vă lăsăm în compania Phantom Circle, cu mențiunea că biletele la LDT6 costă de 30 de lei în avans, respectiv 40 de lei în seara evenimentului, la intrare, în limita numărului disponibil.

Pentru a intra în posesia brațărilor de acces la evenimentul de sâmbătă, 29 iulie, trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ai clubului AVi –>> Alex Ramadan, Mara Nemeș, Andreea Achim, Cristina Cioci (J’ai Bistrot), Matyas Mar, Scurtu Daniel sau, desigur, să ne trimiteți un email la PR@avimag.net în acest sens.

Prioritate pentru obținerea brățărilor de acces au persoanele care se regăsesc în baza noastră de date.

Dealtfel, vă recomandăm să vă arătați disponibilitatea pe eventul de pe Facebook, fiind mult mai ușor astfel accesul în spațiul amenajat la Foto. În plus, veți beneficia de informații în timp real legate de eveniment.

https://soundcloud.com/livio-roby/sets/livio-roby-phantom-circle-lp

Rate this post

Leave a comment