Recomandare AVimag: iON – Organic EP [TZH087] incl. Little Hado

LDT7 va avea loc pe 1 septembrie în spațiul cu care v-ați obișnuit deja, amenajat la fosta uzină Foto din cartierul Unirii. Barac, cel mai apreciat DJ român, conform unui sondaj de opinie realizat în rândul membrilor grupului AVimag, va fi capul de afiș al petrecerii, alături de Gescu, Addo, Scopter și iON.

Un obișnuit al petrecerilor de la AVi sau de la Foto, rezidentul nostru iON se poate lăuda cu un nou produs discografic scos pe tapet, EP-ul Organic, produs în colaborare cu Tzinah Records.

Am stat de vorbă puțin cu DJ-ul nostru pentru o mai bună prezentare a unuia dintre cele mai bune produse discografice aparținând unui artist mureșean în 2017, recomandat de AVimag.net, Organic EP [TZH087].

AVimag: Prietenii de la Tzinah Records te-au ajutat să scoți la lumină acest EP, care nouă ne place foarte mult. Cât timp a durat producția lui?

iON: Conceptul EP-ului nu a durat , însă producția a durat câteva luni.

AVimag: Spune-ne câteva cuvinte despre Organic EP. Câte track-uri are? Cu cine ai colaborat?

iON: EP-ul conține trei piese originale și un remix și transmite exact ce am simțit în momentul producției lui.

Este vorba despre legătura dintre ascultător și DJ, două elemente pe care le consider inseparabile. La acest EP am colaborat cu Little Hado.

AVimag: Cum a decurs colaborarea cu Little Hado? În condițiile în care publicul din România nu prea îl cunoaște, ce ne poți spune despre el, ca artist?

iON: Little Hado este un producător care activează din 2008, cu producții lansate la Drumma Records, Heisenberg, ca să numesc doar câteva. În calitate de DJ a mixat din Rusia și pana în Anglia, a împărțit pupitrul cu Topper, Dubtil, Arapu, Cristi Cons, Tulbure, Suciu, Primărie… e un artist desăvârșit.

AVimag: EP-ul a fost foarte bine primit de către cunoscători, Raresh, Brett Jacobs, Mihai Popoviciu, Clara da Costa sau Matthew Dekay fiind doar câțiva dintre cei care și-au exprimat aprecierile. Te mulțumește rezultatul final după atâtea ore de muncă asiduă?

iON: Da, e un rezultat bun mai ales când vin apriecieri din partea unor artiști deja consacrați
Asta și reacția publicului sunt neprețuite.

AVimag: Fă-ne un scurt istoric al producțiilor tale muzicale. Suntem convinși că cei care vor asculta piesele de pe Organic EP vor dori să găsească și alte bijuterii de-ale tale.

iON: Am debutat la Trick Track pe un VA vinyl only, alături de prietenii noștri de la Dual Shaman.
Apoi au urmat releasuri la Tzinah, Mood 24, Generația 90, tot un VA vinyl only, precum și la Tupiar Records. Toate aceste piese le găsiți pe pagina mea de SoundCloud.

AVimag: Ce ne pregătești în viitor? Știm deja că nu te vei opri aici cu producțiile proprii.

iON: Pentru viitor vor urma apariții pe VA-uri, cât și un EP nou și o nouă apariție pe o producție vinyl only.

AVimag: Ne pregătim pentru un nou și foarte spectaculos Laborator de Techno și de un nou sezon de party-uri la AVi. Aștepți să revii la pupitru în fața fanilor tăi?

iON: Aștept să revin cu muzică fresh și, cel mai mult, aștept să coborâm la celebrul pupitru AVi …cred că și voi așteptați asta :))

AVimag: Îți mulțumim pentru timpul acordat, iON și mult succes în continuare! 🙂

iON: Eu vă mulțumesc și ne vedem la Foto, cu Barac și Gescu! Suport your local artist and your local parties!

Vă invităm, deci, să vă bucurați urechile cu piesele create de iON și Little Hado special pentru Organic EP:

https://soundcloud.com/tzinah-records/sets/ion-organic-ep-tzh087-incl-little-hado

Cu iON ne vom revedea la Foto, în seara de vineri, 1 septembrie, când vom organiza cel mai tare Laborator de Techno de până acum (și ultimul din acest sezon!).

Astfel, începând cu ora 18:00 vom lua cu asalt hamacele din curtea fostei uzine din cartierul Unirii și ne vom relaxa alături de muzica lui iON, Addo și Scopter. Noaptea vom muta distracția în hală, unde Barac și Gescu ne vor dansa până nu ne mai simțim picioarele.

Biletele în avans au fost deja puse în vânzare. săptămâna aceasta vor fi 50, la prețul de 25 de lei. Săptămâna viitoare, următoarele 50 de bilete vor costa 25 de lei bucata, în săptămâna premergătoare evenimentului urmând ca biletele la fața locului să coste 30 de lei.

La Foto, în ziua ultimului LDT al acestui an, biletele vor costa 40 de lei la intrarea în uzină.

FOARTE IMPORTANT! Pentru LDT7 nu se mai fac rezervări de bilete în avans, întrucât numărul lor este limitat la 150.

Pentru a intra în posesia brațărilor de acces la evenimentul programat pentru 1 septembrie trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ai clubului AVi –>> Alex Ramadan, Mara Nemeș, Andreea Achim, Cristina Cioci (J’ai Bistrot), Matyas Mar, Scurtu Daniel sau, desigur, să ne trimiteți un email la PR@avimag.net în acest sens.

Prioritate pentru obținerea brățărilor de acces au persoanele care se regăsesc în baza noastră de date.

Dealtfel, vă recomandăm să vă arătați disponibilitatea pe eventul de pe Facebook. See you @ LDT7!

Rate this post

Leave a comment