Raresh, Petre Inspirescu și Rhadoo sunt ambasadorii underground-ului românesc la ADE

Scena U-n-P-a-v-e-d ia va avea în prim plan pe Rhadoo, Petre Inspirescu și Raresh diseară, în cadrul Amsterdam Dance Event. A devenit, dealtfel, o tradiție ca cei trei să mixeze pe una din scenele de la Dockyard.
Amsterdam Dance Event sau, pe scurt, ADE, este cel mai important festival dedicat muzicii electronice organizat în fiecare toamnă în Europa. Cu peste 2200 de artiști din toată lumea, care crează o atmosferă fabuloasă în peste 120 de cluburi și locații special amenajate peste tot în Amsterdam, nu-i de mirare că peste 350.000 de turiști se alătură anual masei uriașe și constante de vizitatori ai orașului.

Evident, nu puteau lipsi din peisaj cei mai cunoscuți DJ români, care se numără printre cei mai apreciați artiști ai muzicii techno underground la nivel mondial. În fapt, DJii români reprezintă, alături de sportivii din ramurile mai puțin popularizate la nivel național, cam cei mai importanți ambasadori ai țării noastre peste hotare.

Și pentru că foarte mulți dintre noi aleg să-și petreacă sfârșitul de octombrie la ADE, vă anunțăm că tăticii techno-ului românesc, RPR Soundsystem, vor electriza – ca în fiecare an, dealfel – una din scenele Dockyard festival, parte integrantă a ADE.

Petre Inspirescu, Raresh și Rhadoo, alături de Rick Maia, vor oferi o noapte întreagă de beat-uri atent selectate publicului prezent pe scena U-n-P-a-v-e-d, [a:rpia:r] fiind unul din showcase-urile festivalului.

 

Rate this post

Leave a comment