Rămas bun 2017! Dăm startul unui 2018 epic la AVi!

La mulți ani, dragilor! Ne bucurăm să vă avem alături și în acest an, promitem să nu vă dezamăgim! 2017 a fost un an excelent, piperat cu petreceri încununate cu succes, noi și foarte mulți prieteni, amintiri pe care le vom păstra o viață. Un an care a reprezentat fundația pe care începem construcția unei povești frumoase la Târgu-Mureș.

V-am oferit posibilitatea de a că exprima opinia cu privire la cele mai frumoase petreceri ale anului recent încheiat pe comunitatea Avimag de pe Facebook, iar pe primul loc s-a situat eventul din noiembrie, care i-a avut în prim plan pe Herodot, Charlie și Addo.

Laboratorul de Techno cu numărul 7, ultimul din 2017, în care Addo, Barac și Gescu (și Macarie, dimineața, alături de Addo, la after) ne-au ținut la dans ore bune la Uzină, s-a clasat pe locul secund, în timp ce podiumul petrecerilor de pomină ale anului trecut e completat cu fabulosul maraton dansant oferit de Ada Kaleh și Addo în luna octombrie.

Observăm că Addo este apreciat de publicul nostru, drept dovadă îl regăsim în line up-ul celor mai dragi vouă part-uri ale anului precedent. Macarie se regăsește și el în topul preferințelor voastre în ceea ce privește rezidenții noștri.

Nu e de mirare că tocmai cei doi ne vor reprezența pe 11 februarie în Londra, în cadrul petrecerii The Sunday Afters x Fake Society din clubul 512 London.

Băieții noștri le vor servi londonezilor un B2B de excepție, la pupitru urmând să se regăsească și Dub Temptation [Fake Society] și Geometric [The Sunday Afters]. Mai multe detalii regăsiți pe eventul de pe Facebook, aici.

În ceea ce ne privește pe noi, ne-am reapucat de treabă și vă așteptăm joi la AVi, cu începere de la ora 20:00, la primul Live Stream Avimag al anului.

Invitatul nostru va fi Lowkodi, care a rupt baraca la ultima sa prezență în clubul nostru.

Accesul membrilor comunității Avimag la eveniment este gratuit, așadar vă așteptăm în număr cât mai mare la reîntâlnirea cu muzica techno transmisă live din cel mai important club al Târgu-Mureșului.

Setul de joi seară va fi transmis Live Stream pe canalul de Youtube Avimag, precum și în comunitatea Avimag de pe Facebook, unde îl veți putea asculta și reasculta ori de câte ori aveți ocazia.

Sâmbătă… sâmbătă ne așteaptă o întâlnire specială cu Incolor, Oana și iON. Detalii găsiți pe eventul de pe Facebook, dar și pe site-ul nostru, în zilele următoare.

Până atunci, țineți aproape, ne revedem la AVi!

Rate this post

Leave a comment