Resa
 
 
 
Resa

R.AM și Nemeș încing distracția vineri la AVi

Ce petrecere ne-așteaptă la sfârșit de săptămână!! R.AM și Nemeș își iau în serios rolurile de vestitori ai distracției vineri, la AVi, și promit un show total pe care niciun fan al muzicii techno din Târgu-Mureș nu are voie să-l rateze. Va fi o noapte de pomină, în care unii dintre cei mai talentați DJ mureșeni se vor confrunta cu orele târzii pentru a aduce zâmbete pe fețele fanilor prezenți la AVi.

În urmă cu aproximativ un an, Macarie și Resa s-au jucat cu mixerele și au dat naștere unor piese pe care cei de la Cadenza Lab au decis să le promoveze, EP-ul Ad Finem fiind primul produs discografic sub egida Cadenza Lab produs în 2017.

https://soundcloud.com/cadenzamusic/ram-soldedans-cal032-teaser

Macarie este un obișnuit al evenimentelor marca Avimag și unul dintre tinerele talente în care ne punem speranțele, live stream-ul din urmă cu două săptămâni fiind un semn cât se poate de clar că.. știe meserie. O va dovedi și în noaptea de vineri!

Resa revine la AVi după câteva luni de pauză și suntem extrem de curioși să auzim ce ne-a pregătit de data asta. Fiind, totodată, conștienți că ne așteaptă o cursă lungă, de anvergură, printre sound-uri și piese neașteptate și surprinzătoare pe alocuri, pentru că altfel n-ar fi Resa.

https://soundcloud.com/cadenzamusic/ram-ad-finem-cal032-teaser

Nemeș ne-a fost alături în mai multe rânduri și ne-a încântat urechile de fiecare dată, semn că fanii muzicii techno ce vor fi prezenți la AVi în noaptea de vineri au garanții serioase în privința nivelului ridicat de bună dispoziție ce va anima clubul de pe strada Poștei.

Biletele la acest eveniment pot fi achiziționate strict la intrarea în club, în noaptea de vineri. Prețul acestora este de 15 lei până la ora 1:00, respectiv 20 de lei după această oră.

Mai multe detalii puteți obține accesând eventul de pe Facebook.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Ne vedem cu toții vineri! 🙂 Până atunci, vă lăsăm în grija lui Macarie:

https://soundcloud.com/lokomotiv-music/lokocast-066-macarie

Rate this post

Leave a comment