Quidbop, Bródy & Dr.Panda fac show vineri la AVi! ‎Dăm startul la Szcéna!

Ai planuri vineri noapte? Chiar dacă ai, hai la AVi, pentru că Brody și Dr.Panda o să-ți ofere o noapte încărcată cu distracție, muzică și dans.

Quidbop@Szcéna este un event care cu siguranță va atrage în cel mai important club din Târgu-Mureș fanii muzicii electronice, motto-ul fiind acela al distracției fără limite și a vibrațiilor pozitive transmise prin dans.

Cu alte cuvinte, pregătiți-vă adidașii cei mai comozi, pentru că DJii v-au pregătit un maraton dansant vineri, cu începere de la ora 23.00.

https://www.facebook.com/quidbop/
https://www.mixcloud.com/quidbop/
https://soundcloud.com/quidbop

Quidbop și-a lansat de curând primul LP, pe care vă invităm să-l ascultați în întregime, nu doar pentru că e fascinant, ci și pentru a vă face o idee legată de cele ce vă așteaptă vineri la Szcéna, in AVi.

Audiție plăcută și revedere și mai plăcută, vineri, cu Quidbop:

Despre Bródy & Dr.Panda (https://www.facebook.com/brodypanda/) ce putem spune ce n-a fost spus deja?

Obișnuiți de ani buni să plaseze zâmbete și voie bună pe chipurile și în sufletele celor ce dansează întruna pe muzica lor, mureșenii au ani buni în spate și avem încredere că ne vor face viața mai frumoasă la Szcéna.

Duo-ul letal este o prezență obișnuită în localurile mureșene și la petrecerile organizate în zonă, dar se remarcă și prin prezența la cele mai importante festivaluri organizate în zona Mureșului, dintre care amintim toate edițiile Music Garden, In Transylvania, însă fanii adevărați se mândresc cu seturile celor doi de la Electric Castle sau Music Outdoor Experience, două festivaluri ce nu mai au nevoie de nicio prezentare.

Mai multe detalii legate de eveniment găsiți pe Facebook: https://www.facebook.com/events/102297640344719/?acontext=%7B%22action_history%22%3A%22null%22%7D

Biletele la Quidbop@Szcéna costă 10 lei până la ora 1.00, respectiv 15 lei după această oră.

Acestea vor putea fi achiziționate la fața locului, în limita locurilor disponibile.

►Acest eveniment este limitat la 80 de persoane, în concordanță cu normele I.S.U.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

►Clubul AVi își rezervă dreptul de a-și selecta propria clientelă.

 

Rate this post

Leave a comment