ProSound Romania aduce sistemul Funktion-One vineri, la Uzina Foto!

Pregătiri intense pentru Laboratorul de Techno 3!

Ediția a treia a Laboratorului de Techno va avea loc vineri, cu începere de la orele 23.00, în fosta uzină Foto din cartierul mureșean Unirii.

Fanii muzicii electronice și cu precădere ai techno-ului, vor avea parte de seturi de excepție semnate de Erik, rezident AVi, Mihigh, reprezentantul MRR Records și rezident Midi, precum și Priku, unul dintre cei mai apreciați DJ români la ora actuală.

Asemenea DJ merită o sonorizare pe măsură, așadar ProSound Romania vor pune la dispoziția organizatorilor un sistem audio Funktion-One, cel mai bun tip de sonorizare din lume. Cu alte cuvinte, muzica celor trei DJ va bubui de cu seară și până dimineață în cel mai cristalin mod cu putință în fosta uzină Foto.

Și dacă tot amintim de Funktion-One, cel mai important club din Târgu-Mureș, AVi, unicul care deține un astfel de sistem de sonorizare, va fi gazda lui iON în această seară, cu începere de la orele 19.00. DJ-ul mureșean va mixa timp de câteva ore, fanii având posibilitatea de a urmări live performance-ul acestuia pe canalul de Youtube AVimag.

 

Rate this post

Leave a comment