Proiectul ART & The City continuă! Liber la graffiti pe zidurile Uzinei Foto!

Într-un oraș în care cultura stradală este extrem de prost reprezentată, proiectele culturale care îmbrățișează acest tip de exprimare artistică sunt binevenite, mai ales dacă implică strict tinere talente locale, acestea având astfel oportunitatea unică de a-și promova munca și, implicit, de a se autopromova publicului mureșean.

În aceste condiții, vara aceasta continuă proiectul “ART & The City” deoarece noi apreciem cultura urbană – acesta fiind dealtfel unul din principalele motive pentru care promovăm artiști locali și, în general, scena underground electronică românească, dar cu un accent pus pe demografic mureșean. 

Organizatorii au considerat, așadar, oportună atragerea a cât mai multor artiști urbani locali la fosta uzină Foto din cartierul Unirii.

Sutele de mureșeni de toate vârstele care trec pragul uzinei săptămânal vor putea profita de prezența operelor de artă urbană create de artiștii mureșeni, inclusiv de către elevii Liceului de Artă din Târgu-Mureș. A venit timpul ca graffiti-ul să fie bine reprezentat la Foto prin intermediul vostru, al artiștilor grafferi din Târgu-Mureș și nu numai. Tocmai din acest motiv îi invităm pe toți cei talentați în ale graffiti-ului să își exprime intenția de participare la acest proiect.

Zidurile fostei hale a uzinei din cartierul Unirii vor fi astfel decorate începând cu această săptămână și până la finele lunii, iar cei ce vor dori să ne decoreze zidurile vor beneficia de vopsele și alte produse necesare procesului artistic din partea noastră.

Chiar vrem să facem ceva frumos împreună și știm că în Târgu-Mureș vom găsi talentul pe care îl căutam pentru un rezultat final de excepție. Vă invităm pe toți sa ne scrie measaj pe pagina oficiala avimⓐg.net, pe pagina colegilor de la m2 sau prin email, la adresa contact@avimag.net”, afirmă organizatorii.

Eventul de Facebook este de asemenea deschis pentru cei ce vor să afle mai multe informații sau detalii legate de proiectul artistic de la Foto.

ART & the City este un proiect dedicat susținerii și valorificării artei urbane prin realizarea de proiecte și activități strict legate de manifestarea artistică în spațiul public. Scena este fosta Uzină Foto, iar scopul este acela de a încuraja locuitorii să se bucure de arta urbană, să înțeleagă valoarea acesteia și să ii susțina pe artiști.

 

Rate this post

Leave a comment