Primul Live Stream marca AVimag la Hotel Privo cu Nu Zău și Paul K

Fanii techno-ului românesc vor avea parte de o seară de vineri senzațională începând cu orele 18.00. Paul K și Nu Zău vor semna Live Stream-ul pe canalul de Youtube AVimag la Privo Terrace, iar distracția se va muta în clubul AVi după orele 23.00, capacitatea fiind de 80 persoane (conform normelor ISU ).

Toți iubitorii techno-ului din România sunt invitați vineri, cu începere de la orele 18.00, pe canalul de Youtube AVimag, pentru un set transmis live. Paul K va da startul distracției, urmat fiind de Nu Zău, de la orele 20.00.
Și pentru că startul sezonului de toamnă la AVi trebuie marcat cum se cuvine, cei doi DJ vor asigura fondul sonor al season opener-ului celui mai important club din Târgu-Mureș, ajutați fiind și de Resa.

Nu Zău este unul dintre cei mai importanți producători și DJ autohtoni ai noului val de techno românesc. Cunoaștem cu toții cât de special e acest gen, comparativ cu muzica electronică ce face valuri pe alte meleaguri, iar Nu Zău este un exponent ideal pentru electro-ul underground și totodată melodios, atât de iubit în cluburile noastre. La Târgu-Mureș s-a simțit mereu bine, AVi devenind un veritabil loc de joacă preferat pentru artistul din capitală. Bunii săi prieteni, Sepp și Ada Kaleh, o pot confirma.

Paul K are stilul său personal, care se diferențiază de cel al colegilor de breaslă cu ușurință, venind cu un groove ademenitor și subtil deopotrivă, prin fiecare piesă pe care o mixează. Este adept al muzicii complexe, fiind imposibil să stai nemișcat pe ringul de dans. Reprezentant al valului românesc de artiști ai muzicii electronice, Paul K transmite prin seturile sale stări de spirit și trăiri pozitive, făcând din acestea o experiență aparte.

Rate this post

Leave a comment