Primăvara vine cu promoții! Ia-ți bilet cu reducere la Hi Fi Fi_2 folosind codul AVICLJ!

Nu a fost ușor, dar iată-ne aici, după un februarie rece și lung. Ghioceii și mărțișoarele noastre, însă, înseamnă altceva pentru noi, decât pentru restul.

După ce Ricardo Villalobos a atins cu muzica sa inimile a câteva sute de oameni anul trecut, Hi Fi Fi se întoarce cu forțe proaspete weekendul viitor.

Ne propunem să transformăm un simplu party într-o experiență audio-video imersivă, această transformare fiind posibilă datorită unui setup de eveniment custom made care să evolueze de la o ediție la alta, pentru a genera în cât mai mare măsură acel Premium User Experience pe care cu toții îl căutăm și ni-l dorim.

Soluția noastră este un concept spațial modular, gândit să aibă un dublu rol, acela de identitate vizuală și spațială precum și un efect de optimizare a experienței acustice.

Acest setup spațial vine amplificat și susținut vizual de către o soluție spectaculoasă cu panouri modulare LED screen în care ecranul de proiecție este “explodat” și transformat într-un volum tridimensional, monumental ca și apariție și care prin modularitate se extinde punctual chiar până în zona ringului de dans, oferind astfel o experiență audio-video completă”, au transmis organizatorii Hi Fi Fi.

Și pentru ca pentru membrii comunității Avimag să fie prezenți în număr cât mai mare la party, organizatorii le-au pregătit o surpriză. Cine dorește să ia parte la petrecerea din 8-9 martie, organizată la Sala Polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca, are la dispoziție codul “AVICLJ” pentru a achiziționa biletele cu o reducere promoțională de 20%.

Un full pass costă 109 lei, acestea putând fi achiziționate de pe iabilet.ro.

Atenție, oferta e limitată, așadar dacă vă faceți planuri pentru weekend-ul viitor la Cluj, nu ratați ocazia de a petrece alături de Paco Osuna, Livio & Roby, Lizz, Premiesku, Magda, Mathew Johnson, Arapu, Priku, Raresh, Cezar, Sit și Charlie, în cadrul ediției a doua a petrecerii Hi Fi Fi.

Mai multe detalii vă sunt puse la dispoziție pe eventul de Facebook, aici.

Rate this post

Leave a comment