Primăvară, cât te-am așteptat! Sărbătorim Mărțișorul la Ariki Showcase vineri, la AVi!

Weekendul recent încheiat a marcat o seară excepțională în clubul nostru, întrucât am dansat o noapte întreagă alături de prietenii noștri din Arad, care ne-au predat ABC-ul muzicii techno, luându-și astfel în serios rolul de profesori.

Rămânem cu amintirile unei nopți fenomenale și ne pregătim deja pentru următoarea aventură pregătită la sfârșit de săptămână special pentru voi, la AVi.

Începem, ca de obicei, încă de joi seară, când îl vom avea pe Brody în spatele pupitrului pentru o nouă ediție a Live Stream-urilor Avimag, începând cu ora 20:00.

Obișnuit să facă pereche cu Dr.Panda, DJ-ul mureșean ne va servi un set de vreo patru ore, transmis live pe canalele noastre, urmând a putea fi ascultat atât la fața locului, cât și de acasă.

Ca și până acum, accesul membrilor comunității Avimag va fi gratuit. Detalii vă sunt puse la dispoziție și aici, pe eventul de Facebook.

Odată încălziți de ritmurile pregătite special pentru noi de Brody, începem cum se cuvine luna martie, cu un mărțișor cu totul special, un party pe care de multă vreme îl așteptam.

Pe post de ghiocei vom primi muzică din partea lui Red Pig Flower, Oana, Cojoc și Badinule, acesta din urmă aflându-se în premieră în cel mai important club din Târgu-Mureș, fiind curioși încă de pe-acum ce ne-a pregătit pentru noaptea de vineri.

Cu Red Pig Flower ne-am intersectat și în trecut, show-ul muzical oferit de aceasta fiind încă întipărit în memoria noastră.

Oana, rezidentul nostru, completează meniul artistic feminin al petrecerii de vineri, iar noi nu ne puteam imagina un mod mai frumos de a da startul primăverii la AVi.

Abia așteptăm să ne trezim din hibernare, asemeni urșilor, și să ne dezmorțim oasele dansând până la epuizare în cuibușorul nostru de nebunii.

https://www.facebook.com/soundofvast/videos/1528920137166647/?fref=mentions&__xts__%5B0%5D=68.ARArrf7L8okZPxxFlIAZopMvB6L6bLwV1zWw3kLtEM6KmwuLTSjf_gEijIlnt1KfIViKKq3lu5RIkHabVsy1mevnw0xSJbRwsaxPQwAZ3zwVrlHlAEjAwUYAP7Dif6FKmqB5WEcVuyq6_2Kh8akc7r-Jyh4zH5ILme0FNXg6TxSfZyu8yJNDxi_LS3adSVot_f3p-cpuuF9If0UR0aAN0bCLykvHKja-vryrBKyNchCLleWVg1OaoHrM-uzYZdIn8TlMFI5RLALuFRSNfJWBzhoD-5Cv5Zf68t6ohteB5OIbXdjzX32bF5L1deZ0xWbCFCPKQ6wA-lK-OLHwQ7EEiiyDrrWofiQcLzw_9wamN-hQAIxsdmqxXwMC1U49yOfb9H9I7z3VcMfT6TO5z_qUZE_SpYPHB2hOmT2O6rBqmlKw00YrSd0b7GiVPTzzkgwQTrjnilE0YrFloKqUK-dg6_o86SNKycDB7Rm3XKFe41gI3YwMB2il4gSPKcmk7Lyl81-F&__tn__=K-R

Vom reveni cu detalii în zilele următoare, mai ales că entuziasmul nostru crește pe măsura apropierii zilei de 1 Martie, primul party al primăverii fiind prilejul perfect pentru toată lumea să umple AVi-ul până la refuz și să danseze fără oprire… așa… ca de Mărțișor.

Sâmbătă continuăm balul! Stoma Loves Techno este party-ul care atrage comunitatea studențească mureșeană la AVi, o nouă ediție fiind programată pentru noaptea de sâmbătă spre duminică.

Marckleeberg Bianca și Călin Mlt vor acoperi clubul nostru cu muzică bună întreaga noapte, accesul fiind făcut pe bază de bilete, în valoare de 35 de lei (dintre care 15 lei reprezintă un token pentru consumația la bar n.red.), dar mai multe informații vă sunt oferite pe eventul de Facebook, aici

Setul lui Bianca Marckleeberg se potrivește perfect cu filmul pregătit de viitorii stomatologi la AVi, vă invităm să vă bucurați de el cum am făcut-o și noi, dealtfel:

Nu uitați și că în fiecare dmineață de marți și joi de la 10:00 sunteți așteptați la o pauză de cafea chiar la AVi. Ce mai bună cafea din oraș, fără să exagerăm în vreun fel, pentru că e cu boabe proaspăt prajite, direct de partenerii noștri de la 112 Coffee & Co. Mai multe detalii vă sunt puse la dispoziție pe Facebook, aici.

Ne vedem la AVi, deci, Fie la o cafea, fie ca să ascultăm muzică bună servită live, fie să dansăm până la epuizare alături de unii dintre cei mai buni DJ ai momentului 🙂

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis! Accesul va fi permis numai până la ora 3:30, conform R.O.I. în vigoare.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/letsdiscultrecords/red-pig-flower-in-studio-w68-livestream-show-060219?fbclid=IwAR279XHawMZ8nOzcpGSPDg6cpDZ9wJnYiZziqVlYXkF3a8d8Im3wtLX1G4k

Rate this post

Leave a comment