Priku și Addo, cadoul lui Moșu’ pentru membrii familiei Avimag!

Ce petrecere ne așteaptă mâine la AVi! Nu puteam să ne facem încălzirea pentru un Crăciun de poveste alături de cei dragi mai bine decât astfel.

Priku și Addo, doi magicieni ai mixerelor, își vor uni începând cu ora 23:00 forțele pentru o cauză nobilă. Să ne facă pe toți să uităm de frig și să ne umplem sufletele cu căldură și vibrații pozitive.

Mai are nevoie Priku de vreo prezentare? Sincer. Fără prea mare efort s-a instalat în topul inimilor noastre de-a lungul timpului și, ca un cuceritor serios ce este, nu și-a părăsit niciodată culcușul cald făcut acolo.

Noi mereu l-am răsplătit cu o prezență numeroasă la petrecerile pe care le-a susținut și am creat o atmosferă de poveste, așa cum ne place nouă și cum îi place și lui.

Vă mai amintiți de Laboratorul de Techno 3? Tocmai aceste amintiri ne determină să așteptăm cu emoție petrecerea de la AVi de mâine seară!

Addo reprezintă ingredientul perfect pentru o noapte minunată alături de cei dragi.

E unul dintre cei mai buni în ale simțitului energiei publicului și a satisfacerii nevoii acestuia pentru dans și voie bună.

Dacă ar fi sport olimpic, AVi ar avea medalii asigurate odată la fiecare patru ani. O spunem de mult timp, Addo nu dă greș niciodată și tocmai de-aia suntem curioși ce bijuterii muzicale ne-a pregătit pentru Ajunul Crăciunului.

După un an piperat cu petreceri alături de Barac, Herodot, Suciu, Tulbure și mulți alții, Addo nu și-a pierdut focusul și e setat pe a-și lua în serios rolul de Moș Crăciun al clubului nostru.

De curând, rezidentul AVi a înregistrat un set pentru băieții de la Transylvanian Barista Academy, pe care vă invităm să-l ascultați și pe a cărui muzică să dansați în așteptarea marii petreceri mari de mâine seară. Ne vedem la AVi, dragii Moșului!

Rate this post

Leave a comment