Priku începe turneul său nord-american cu o serie de evenimente în SUA, Canada si Mexic

După o serie de evenimente de succes în Europa, artistul de muzică electronică Priku își extinde influența în America de Nord, pregătindu-se să încânte publicul din Statele Unite, Canada și Mexic. În aceasta lună, Priku va fi prezent în mai multe orașe, încântând fanii cu seturile sale hipnotice și pline de energie.

Turneul nord-american va începe pe data de 21 martie la celebrul club Resolute din New York City, unde Priku va aduce sunetele sale caracteristice și va crea o atmosferă vibrantă pentru iubitorii de muzică electronică din orașul care nu doarme niciodată. Urmează apoi o oprire la Funk din Mexic pe 22 martie, unde sunetul său distinctiv va încânta publicul din această țară plină de viață.

Pe 23 martie, Priku va fi în Los Angeles pentru a pune în scenă siguranță un spectacol de neuitat la clubul Dialogue, aducându-și beat-urile și vibrațiile caracteristice în inima scenei muzicale electronice din California. Turneul continuă în Canada, unde pe 28 martie, Priku va urca pe scenă la clubul Not Normal, unde va oferii cu siguranță o experiență sonoră de excepție pentru iubitorii de muzică electronică din țara nordică.

Cu ultimele trei opriri ale turneului său nord-american, Priku va face senzație în San Diego pe 29 martie, urmat de un spectacol la Seattle la clubul Makes Me Human pe 30 martie.

A început luna cu evenimente în Barcelona, Cluj, București și Macedonia. Priku își continuat călătoria muzicală în America de Nord, extinzându-și prezența globală și împărtășind pasiunea sa pentru muzica electronică cu fanii din întreaga lume. Cu fiecare spectacol, Priku demonstrează de ce este considerat unul dintre cei mai captivanți și talentați artiști ai scenei electronice contemporane.

 


În curând
, Uzina Foto din Târgu Mureș va fi locul unde se vor întâlni pasionații de muzică electronică pentru o experiență sonoră de neuitat, oferită de talentatul Priku.
Mai multe detalii în curand.

Priku at Uzina Foto [L.D.T 2018]

Priku at Uzina Foto - Târgu Mureș [L.D.T 2018]

Rate this post

Leave a comment