Priku & Arapu încheie sezonul LDT la Foto! Vineri petrecem în familie!

Laboratorul de Techno este cea mai de succes petrecere de muzică electronică organizată vară de vară la Târgu-Mureș. Spațiul alocat petrecerii, amenajat într-o fostă hală de producție a Uzinei Foto din cartierul Unirii, se transformă în fiecare sezon estival – de trei veri încoace – într-o sărbătoare vibrantă a muzicii și bucuriei de a fi.

Sute de mureșeni și fani ai muzicii electronice din alte părți ale țării vor avea parte de un closing excepțional al sezonului de evenimente găzduite de draga noastră Uzină Foto.

Vineri, 14 septembrie, Priku și Arapu vor face spectacol la pupitru, fiind asistați de Lowkodi și Tepe.

De la ora 20:00 va fi permis accesul publicului în curtea Uzinei, mai ales că preconizăm un nou party senzațional, cu casa închisă, așa cum, ne-am obișnuit.

Priku și Arapu reprezintă nu doar două nume uriașe în industria muzicii electronice underground, fiind în mod cert unii dintre cei mai reprezentativi promoteri ai sound-ului românesc de, să-i zicem, microhouse, cum le place multora să descrie techno-ul tipic românesc, combinația dintre dub, house și minimal pe care artiștii autohtoni au dus-o la rang de artă.

Priku se întoarce în Laboratorul de Techno, fiind plăcut impresionat după prima sa experiență la Foto și având misiunea clară de a ne purta, pe căi neștiute decât de el și muzica lui, spre Nirvana.

Dacă am aduna orele petrecute dansând pe muzica lui, am putea primi un salariu mediu pe economie. Vineri ne luăm bonusul pentru ore suplimentare!

Biletele la ultimul Laborator de Techno din acest an costă 40 de lei dacă sunt achiziționate online, de pe livetickets.ro, până vineri la ora 18:00, urmând să poată fi achiziționate și de la fața locului, cu 50 de lei, după deschiderea porților.

Detalii despre LDT12 vă sunt puse la dispoziție și pe eventul de Facebook, aici

Sâmbăta trecută ne-am distrat de minune în curtea uzinei și, alături de MiLo, ne-am trezit cu un puternic mesaj de iubire ce decorează zidurile uzinei, un mesaj care, citându-l pe marele Albert Einstein, sperăm să troneze de-acum înainte în mentalul colectiv al tuturor celor ce ne vor onora cu prezența la toate eventurile marca Avimag.

Proiectul Art in the City va continua, veți avea parte de nenumărate surprize pregătite pentru toți mureșenii de către artiști grafici locali. Așteptăm, dealtfel, să ne contactați și să ne prezentați ideile voastre pentru decorul Uzinei Foto și nu numai. Noi vă vom pune la dispoziție materialele necesare pentru a vă duce la bun sfârșit proiectul artistic.

E rolul nostru să fim motorul schimbării în Târgu-Mureș și să arătăm că știm să apreciem arta și să ne respectăm orașul prin intermediul artei.

Closing-ul Uzinei Foto nu înseamnă că spunem stop petrecerilor la Târgu-Mureș!

Nu vă faceți griji, party people, revenim la AVi în scurt timp! 🙂

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Eveniment realizat cu sprijinul Peroni Nastro Azzurro // LiveTickets // Out In Mures // Adonis Travel // Praetorian Guard // BBimage.ro // Kiss FM // Sonorizare Evenimente.

Rate this post

Leave a comment