Pregătiți-vă! Vineri dansăm la Foto cu Andrei Ciubuc, Lumieux și mulți alții!

O pleiadă întreagă de artiști vor fi prezenți vineri noapte în spatele pupitrului de la Uzina Foto cu ocazia unui eveniment de excepție marca Around. Andrei Ciubuc, Lumieux, Guillermo de Caminos, Manglus, Mariusești, Prepeleac și Vale Volpe o să ne ofere o porție zdravănă de techno de cea mai bună calitate începând cu ora 20:00.

Va fi o petrecere ca la carte, una care să ne pună corpurile amorțite în mișcare și nu oricum, ci pe ritmurile selectate cu atenție de unii dintre DJii renumiți ai industriei. Și deja suntem obișnuiți cu atmosfera bestială creată weekend de weekend pe ritmuri de techno, house și minimal la Foto, deci ne-am pregătit încălțămintea de dans încă de pe-acum pentru derby-ul care ne așteaptă.

Andrei Ciubuc, Lumieux și Prepeleac sunt cunoștințe mai vechi ale noastre, de-a lungul ultimilor ani trecându-ne pragul în repetate rânduri și lăsând o impresie fantastică de fiecare dată. Nu vor fi excepții nici de data aceasta, însă ne bucură prezența unor musafiri exotici, precum Guillermo de Caminos, un DJ/producer din Rosario, Argentina (orașul lui Messi n.red), precum și a superbei Vale Volpe, o tânără artistă din Punta del Este, Uruguay, caracterizată printr-un stil apropiat de minimal, care îi poartă pe ascultători într-o călătorie hipnotizantă. Veți vedea la Foto, vineri, exact cum stau lucrurile.

Biletele au fost deja puse la vânzare pe livetickets.ro, aici, iar prețul unui bilet în presale fiind de 30 de lei, urmând ca la fața locului, în seara evenimentului, accesul să coste 50 de lei.

Mai multe detalii vă vor fi puse la dispoziție și pe eventul de Facebook, aici

Ca de obicei atunci când voprbim despre eventuri marca Around, de sonorizare se vor ocupa cei de la Eventhorizon, motiv în plus de bucurie pentru sistemul nostru auditiv. Să curgă muzica asemeni apelor Dunării, așadar, iar dacă vă întreabă cineva cu ce vă omorâți timpul în weekend, răspundeți-le în engleză, cu un ”Messing Around @Uzina Foto w. Andrei Ciubuc, Lumieux & more”!

https://soundcloud.com/pulsesessions/pulse-vale-volpe-2019

Rate this post

Leave a comment