Povestea Szcéna continuă vineri noapte cu Dubgrade!

Un nou episod al seriei de evenimente Szcéna va avea loc vineri noapte, începând cu ora 22:00, la AVi, avându-i drept protagoniști pe Bródy & Dr.Panda și Dubgrade.

https://soundcloud.com/deephousebucharest/deep-house-bucharest-podcast-29-dubgrade

Artistul de la Monocord a avut un an cum nu se poate mai propice, fiind prezent pe scenele festivalurilor Airfield, Electric Castle și Murmur, ca să le enumerăm pe câteva. Setul de la Murmur ni s-a părut excelent, dealtfel, iată-l aici:

https://www.facebook.com/DubgradeOfficial/videos/648344322028643/

Cu siguranță va fi o bucurie pentru fanii techno-ului să danseze pe muzica lui Dubgrade, iar Bródy & Dr.Panda, în deschidere, îi vor încălzi pe cei prezenți la AVi pentru o noapte piperată cu muzică bună, adică exact cum ne place nouă cel mai tare.

Mai multe detalii despre artistul care ne va încânta cu prezența vineri noapte la AVi veți putea găsi și pe conturile oficiale ale acestuia, precum și pe site-ul Monocord:

www.soundcloud.com/dubgrade
www.facebook.com/DubgradeOfficial
http://monocordagency.com/

Accesul se face cu 10 lei până la ora 1:00, respectiv 15 lei după această oră.
Mai multe detalii găsiți pe eventul Szcéna de pe Facebook.

În încheiere vă lăsăm să vă delectați cu setul lui Dubgrade pentru Ibiza Global Radio înregistrat la începutul acestui an.
Ne vedem, așadar, vineri la party să ne distrăm până răsare soarele!

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.
►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/dubgrade/ibiza-global-radio-january-2017

Rate this post

Leave a comment