Povestea Szcéna continuă vineri la AVi cu Saboar la pupitru

Una dintre cele mai de succes petreceri găzduite de AVi continuă vineri noapte cu un nou episod, unul care se anunță de pe-acum ca fiind senzațional. Noaptea de 19 octombrie va reprezenta nu doar momentul în care uităm de grijile și stresul acumulate pe parcursul săptămânii, dând start eliberării spirituale de weekend, dar va fi și un bun prilej pentru publicul mureșean avid de muzică electronică underground să danseze la  Szcéna.

https://soundcloud.com/lagazettecluj/saboar-at-parikiki-met-gazette-en-quarantaineparis

De data aceasta, Saboar revine la pupitrul celui mai important club din Târgu-Mureș, avându-i aproape pe Bródy & Dr.Panda, duo-ul care electrizează masele cu muzică bună.

Saboar este un DJ extrem de apreciat, fiind recunoscut în special datorită sound-ului său tipic, o mixtură între minimal și techno cu care ne-a încântat de-a lungul timpului în cadrul unora dintre cele mai reușite party-uri la care am participat, inclusiv la festivalul Sunspot sau la Carioca.

Accesul la petrecerea de vineri va costa 10 de lei până la ora 1:00, urmând ca după după acea oră accesul să coste 15 lei.

Detalii legate de eveniment vă sunt puse la dispoziție și pe eventul de Facebook, aici.

Accesul în club va fi permis până la ora 3:30, așadar vă recomandăm să vă grăbiți pentru a prinde un loc la party-ul care dă startul sfârșitului de săptămână la AVi.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/mergermusicrec/mergercast054-by-saboar-1

Rate this post

Leave a comment