Poftă bună și vizionare plăcută săptămâna viitoare la Uzina Foto!

Titlul e un fel de spoiler. Vă anunțăm de pe-acum să vă pregătiți pentru că vă așteaptă un sfârșit de săptămână viitoare de vis la Uzina Foto. Astfel, e mai bine să vă organizați timpul și programul în funcție de surprizele pe care vi le-am pregătit în spațiul nostru de joacă pe timp de vară.

Începem chiar de Luni, cu Short to the Point, festivalul de filme de scurtmetraj ajuns în premieră la Foto, iar de vineri și până duminică, unii dintre cei mai talentați street-chefs din zonă vor fi prezenți cu food truck-urile lor în curtea Uzinei pentru prima ediție a Str33t Food Factory, un festival al mâncărurilor stradale ce va aduce la Târgu-Mureș de la preparate de tip fast food sau deserturi delicioase, până la specialități locale de excepție.

Nouă deja ne face gura apă și ne gândim serios la kilogramele extra pe care le vom dobândi după cele trei zile de festin gastronomic stradal în cadrul Str33t Food Factory, între 10 și 12 august.

Accesul publicului e gratuit, așadar vă invităm să gustați din preparatele delicioase pregătite special pentru voi în curtea Uzinei foto, din cartierul Unirii.

Ce poate fi mai plăcut decât să mănânci, să zicem, un hamburger, în timp ce te uiți la film? Cam greu de egalat senzația, ca să nu vorbim despre depășirea ei. Având în vede că săptămâna viitoare vom avea mâncare berechet la foto, ne lipseau filmele. S-au ocupat prietenii noștri de la M2 de asta și au ales spațiul amenajat în fosta Uzină Foto pentru organizarea primei ediții a festivalului de filme de scurt metraj Short to the Point organizat la Târgu-Mureș, începând de luni, 6 august, și până duminică.

Detaliile despre eveniment și programul filmelor vă sunt oferite pe eventul de Facebook, aici, dar și pe site-ul shorttothepoint.com. Ideea e că organizatorii au ales o locație alternativă pentru festivalul de short movies special pentru ca evenimentul-maraton să ofere acces liber cât mai multor participanți.

Peste 50 de scurtmetraje premiate anterior în cadrul festivalului Short to the Point vor rula în Uzină, o selecție de peste 1200 de minute de film, povești spectaculoase venite din toate colțurile lumii, care continuă o tradiție de peste 9 ani de proiecții speciale, oferind publicului din Târgu-Mureș șansa unică de a urmări filme scurte multi-premiate, cu intrare liberă, într-un interval de 7 zile.

Cu muzica ne dam întâlnire vineri si sambata, la prânz, la o nouă ediție a Avimag Daytime Session.

Vom petrece clipe de neuitat cu muzică bună în fundal și în aer liber începând cu ora 15:00  și până seara târziu, aproape de miezul nopții. Rezidenții clubului AVi vor fi la datorie pentru a asigura un fond muzical de excepție în curtea Uzinei Foto.

Ne vedem la Foto! 😃

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/2000036076694568/

Rate this post

Leave a comment