Plusculaar și gabriL dau startul technoweekend-ului la AVi! Ne vedem la dans!

Diseară ne întâlnim cu Plusculaar, un artist desăvârșit care pune mult suflet în seturile sale, motiv în plus să umplem până la refuz cel mai important club din Târgu-Mureș.

Se anunță iar party exploziv la AVi, iar bucuria de a dansa împreună este combustibilul cu care ne hrănim sufletul în așteptarea orei 23:00, când se deschid porțile clubului și vom da start Expoziției muzicale cu gabriL și Plusculaar în prim plan.

Vă invităm să îl cunoașteți mai bine pe Plusculaar, artistul bucureștean la origini care ne va încânta cu ore întregi de muzică bună, răsfoind interviul pentru Tzinah Records.

Nu ne rămâne decât să vă așteptăm în număr cât mai mare la party diseară, ca să-i arătăm acestuia cum se distrează lumea la Târgu-Mureș și să ne delectăm împreună cu techno de cea mai bună calitate.

Detalii vă sunt puse la dispoziție și pe eventul de Facebook, unde vă invităm să vă arătați disponibilitatea, cu Going sau Interested, ca să primiți notificări legate de eveniment.

Biletele la petrecerea cu Plusculaar și gabriL în spatele pupitrului, vor costa 60 de lei, iar acestea vor putea fi achiziționate exclusiv de la fața locului.

Țineți cont de faptul că fiecare bilet include și două tokenuri (în valoare de 28 de lei) pentru consumația la bar. Tokenurile sunt în valoare de 14 lei și pot fi achiziționate pe parcursul întregii nopți de la garderobă.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la evenimentele Avimag echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară AVi (R.O.I).

https://soundcloud.com/plusculaar/podcast-sept2018

 

 

Rate this post

Leave a comment