Planuri de concediu? Vara asta meriți clar un Off Week!

Organizatorii festivalului Off Week, ce are loc anual la Barcelona în luna iunie, au finalizat lineup-ul pentru ediția din 2019 și au dat-o publicității. Trebuie să mărturisim că suntem deja în căutare de bilete de avion după ce am văzut lista artiștilor care vor bubui din temelii Parc Del Forum.

Evenimentul este un fel de frate mai mic al Sonar-ului, dar e apreciat de artiști – în mod special – pentru că le permite să găzduiască petreceri după propriile gusturi și preferințe, invitând colegi de breaslă să pună muzică împreună, în cadrul unor party-uri ceva mai intime și mai puțin comerciale, în comparație cu cele de la Sonar.

Anul acesta vom avea parte de un sfârșit de săptămână epic la Off Week, între 14 și 16 iunie, cu party-uri organizate de Afterlife, Paradise și Diynamic (outdoor event n.red.), Fuse London, Ellum & Lone Romantic, FRRC – 20 years of Fabric, Fuse London și, desigur, românașii noștri dragi de la [a:rpia:r], care nu puteau lipsi de la un eveniment de asemenea anvergură.

https://soundcloud.com/fuselondon/archie-hamilton-dan-farserelli-studio-spaces-promo-mix-recorded-live-at-fuse-barcelona-off-week

Cei de la Diynamic vor avea la dispoziție două scene în aer liber pentru o sâmbătă minunată cu Solomun – gazdă a event-ului – Adriatique, Adana Twins, &ME, Rampa și Magdalena. Petrecerea Fabric găzduită de legenda Ricardo Villalobos îi va avea în prim plan pe Jane Fitz, Craig Richards, Nicolas Lutz, Roman Flügel, Sonja Moonear, Mathew Jonson și, normal, pe Ricardo Villalobos.

Amintim și de Tale Of Us, Maceo Plex, Jamie Jones, Ben UFO, Len Faki, Loco Dice, Guti (show live n.red), Ellen Allien, Chris Liebing, Ben Klock, Nicole Moudaber, Apollonia, Rossko, Archie Hamilton, tINI și Enzo Siracusa… ce mai… o pleiadă de staruri ale muzicii electronice care va conferi timp de trei zile și trei nopți mult mai mult farmec unui oraș deja fermecător, precum Barcelona. Un oraș care vibrează efectiv de la atâta energie muzicală.

https://soundcloud.com/listentobec/bec-sndst-offsonar-mix-2017-mastered-1?in=secondstateaudio/sets/sndst-off-week-mixes-2017

Party-ul găzduit de [a:rpia:r] va avea loc vineri, 14 iunie, avându-i ca invitați speciali pe Emi și Tulbure, pe lângă trio-ul magnific format din Rhadoo, Pedro și Raresh. Cu Tulbure am avut parte de un show fabulos chiar weekendul trecut, la AVi, așa că nu ar strica să-l revedem și la Barcelona!

Biletele sunt deja disponibile pe site-ul Resident Advisor, fiind disponibile diverse pachete și release-uri pentru fiecare gazdă în parte, să zicem. De exemplu, pentru Friday backstage experience ([a:rpia:r] și Afterlife) veți scoate din buzunar 150 de euro, plus o taxă de prelucrare de 18,75 de Euro.

Biletele simple pentru întreg festivalul costă 99 de Euro, plus taxa de 12,40 de Euro.

Întreaga listă de prețuri, atât pentru întregul weekend, cât și pentru petrecerile în sine, se regăsește aici.

Rețeta e simplă: unii dintre cei mai cunoscuți artiști de pe întreg globul pământesc vor asigura fondul muzical în diverse locații – atent alese de către organizatori – într-unul dintre cele mai frumoase orașe europene, timp de trei zile și trei nopți, în cea mai plăcută lună a anului – din punctul de vedere al temperaturilor.

Pe noi ne-a convins, suntem siguri că și pe mulți dintre voi!

https://soundcloud.com/user-491031132/adriatique-diynamic-outdoor-off-week-2018-hq

Rate this post

Leave a comment