”Plângând pe cal”, bijuteria lui Macarie de pe Vallende Ster EP

Anunțam în urmă cu ceva timp că Macarie va fi featured pe EP-ul Vallende Ster lansat de label-ul londonez Alter Hour, primul release al acestora, dealtfel. EP-ul are rolul de a promova diverse stiluri ale techno-ului underground din întreaga lume într-un singur vinyl.

În aceste condiții, compilația VA include piese de la Macarie, rezidentul nostru, Robert Apetrei, Ted Amber (cu care ne-am întâlnit la AVi weekendul trecut n.red.) și Lulla.

Sublee, Vlad Arăpașu sau Nu Zău se numără printre artiștii care au susținut producțiile din cadrul EP-ului în seturile lor.

Feeder.ro, una dintre cele mai importante platforme de știri și articole dedicate scenei urbane, evenimentelor alternative, artei contemporane, muzicii, arhitecturii, designului, dansului contemporan etc., a alocat un spațiu amplu dedicat vinyl-ului celor de la Alter Hour. Vă invităm să vă focusați atenția asupra articolului precum și asupra EP-ului celor de la Alter Hour, chiar merită.

Macarie este mai mult decât rezidentul AVi și un DJ excelent, în continuă evoluție artistică, dar impresionează încă de la bun început cu producțiile sale.

”Plângând pe cal”, track-ul care se regăsește pe Vallende Ster EP, e descrisă ca având un ritm hipnotic și groovy, iar Macarie este lăudat de către autorul recenziei.

Aflăm că Macarie e recunoscut pentru selecțiile sale imersive și groove-ul pe care îl impune în seturile sale, împărtășind pupitrul cu mulți artiști renumiți precum Barac, Lizz, Cosmjn, Gescu și Andrey Pushkarev, pentru a numi o mică parte.

Piesa ”Plângând pe cal” impresionează prin percuția solidă, melodicitate si sample-urile vocale discrete.

Macarie va avea parte de un weekend incendiar în Franța, urmând ca mâine, pe 5 aprilie, să pună muzică în clubul La Cave aux Poètes, din Roubaix, în cadrul petrecerii organizate de cei de la Scope, SCOPE w/Vlad Arapasu, Macarie & Friends.

Suntem nerăbdători să-l avem din nou la pupitrul din AVi pe Macarie, dar până atunci vă lăsăm în compania Vallende Ster EP, ce poate fi achiziționat în cele mai importante platforme dedicate vinyl-urilor underground, cum ar fi, de exemplu, deejay.de.

https://soundcloud.com/alterhour/sets/alth001-macarie-lulla-robert-apetrei-ted-amber-vallende-ster-ep-vinyl-only

Rate this post

Leave a comment