Piticu aduce un iz de prospețime la AVi – vineri, 16 decembrie

avi-piticuDoar 3 zile ne mai despart de un nou weekend. De această dată, Piticu este cel care ne va onora cu prezența în clubul de pe strada Poștei. Acesta va ajunge la pupitrul AVi și la urechile publicului nostru, aducând un val de prospețime, cum obișnuiește să facă, prin cele mai minimaliste, house și techno sunete.

Piticu cochetează cu muzică încă din 1999. De indată ce decide să iasă din umbră cu stilul său antrenant, reușește cu brio să ia parte echipei Sunrise, de care este de nedespărțit în prezent.

“Respectul față de muzică, plăcerea de a încanta publicul cu sunetele sale și energia ce izvorăște din difuzoare, atunci când acesta se află la pupitru, îl fac pe Piticu unul dintre acei Dj-ii ce te lasa fără răsuflare, odată ce ai intrat în sfera sa muzicală.” – sunrise.ro

După ce a împărțit pupitrul cu cele mai sonore nume din sfera sa muzicală, atât în România, cât și peste hotare, îl avem și noi invitat, la AVi, în seara de vineri, 16 decembrie, alături de rezidentul și prietenul nostru, Addo.

Pe pagina noastră de Facebook vă pregătim în cele ce urmează un concurs cu invitații pentru acest eveniment. Stay tuned!

Mai jos puteți asculta o mostră a primului release marca Atmos Records, un EP peste care și-a pus amprenta și invitatul nostru, Piticu, împreună cu Tulbure și Arapu.

https://www.facebook.com/Piticu.RO
https://www.residentadvisor.net/dj/piticu
https://www.discogs.com/artist/2276103-Piticu

AVi este un club cu circuit inchis. Accesul la evenimente este cu caracter privat și este destinat strict celor care fac parte din grupul AVimag de pe Facebook, precum și persoanelor recomandate de către membri ai grupului!

Numărul fanilor ce se pot delecta cu muzica lui Piticu si Addo este limitat la 80, în concordanță cu normele I.S.U., astfel că recomandarea noastră e să vă procurați din timp brățările.

Rate this post

Leave a comment