Petrecere epică la AVi în weekend, iar acum urmează Mioritmic!

Fanii mureșeni ai muzicii techno s-au adunat cu mic, cu mare, în cel mai cunoscut club din oraș pentru ceea ce s-a dovedit a fi un început spectaculos de octombrie. Și pentru că ce începe bine trebuie să continue în aceeași notă, e timpul să începem pregătirile pentru Mioritmic!

Crihan și Scopter au venit pregătiți la AVi cu piese care i-au ținut pe cei prezenți pe ringul de dans începând cu noaptea de vineri și până dimineața, când Resa a preluat frâiele after-ului.

Tocmai Crihan a fost de părere că party-ul de sâmbătă a fost unul dintre cele mai bune la care a fost anul acesta, ca urmare a faptului că muzica mixată a fost una dintre cele mai bune pe 2016, iar noi credem în vocea experților, astfel că îi mulțumim atât lui, cât și lui Scopter, pentru o noapte pe care nu o vom uita prea curând.

În altă ordine de idei, pregătirile pentru Mioritmic sunt în toi, weekendul ce urmează fiind marcat de cel mai important festival de muzică electronică organizat toamna, pe durata unui sfârșit de săptămână, în Transilvania. Priku, Barac, Arapu, Rhadoo, Petre Inspirescu, tINI, Sonja Moonear, Margaret Dygas, Nastia, Dan Andrei, DeWalta, Charlie, Livio&Roby, alături de Frații Grime, K-Lu, A Skillz, DJ Down și mulți, mulți alții vor ține Clujul treaz preț de un weekend ce își va lăsa urmele adânc înfipte în sufletul tuturor celor ce vor fi prezenți.

Dar mai bine aruncați o privire peste programul Mioritmicului, ca să vă convingeți și singuri că trebuie să fiți prezenți:

mio

 

 Ultimele bilete pentru întreaga durată a evenimentului, în valoare de 90 de lei, se regăsesc la reprezentanții de PR ai clubului AVi sau  on-line pe site-ul http://tickets.mioritmic.ro/mioritmic-2016-cluj-napoca
Accesul la fața locului, pe zile/nopți va fi de 60 de lei, iar duminica, pe zi, de 30 de lei.

Foto: nighclubber.ro

Rate this post

Leave a comment